Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Visszavett banki ingatlant...

Visszavett banki ingatlant megéri vásárolni?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Az ismerősi körömben senki nem is gondolkodott ilyenen és akikkel beszéltem nem igazán értenek hozzá. Mit kell ilyenkor figyelni? Megéri? Valakinek ha van ideje egy kicsit hosszabb válaszra letudná esetleg írni hogy működik ez?

Egy 20-30 m2 lakást valóban sikerülhet 8 millió körül venni? Vagy ezen felül vannak plusz nagyobb költségek?

Elnézést ha hülyeséget kérdezek de fiatal vagyok és nő eddig sosem foglalkoztam ilyenekkel.

Köszönöm előre is mindenkinek.

2022. dec. 10. 22:40
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
0%

"rengeteg olyan oldal van, ahol "visszavett banki hiteles ingatlanokat" árulnak fillérekért."

"A visszavásárolt banki ingatlant egy kicsit fejtsd ki légy szíves."

Még mindig ki kéne fejtened, hogy mit értesz visszavásárolt banki ingatlanon.

2022. dec. 12. 19:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!