Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Mást is utasított mostanában...

Mást is utasított mostanában el indokolatlanul az OTP hitel igénylésnél?

Figyelt kérdés

Minden feltételnek megfelel, a jövedelmem alapvetően dupla akkora törlesztő re is elég lenne (mármint az 50%a, mert személyi kölcsönről van szó) ... Krh-n nem szerepelek.

Mégis adóstársat vagy plusz jövedelmet kér (puszta kíváncsiságból az utolsó fízetésemel is megkiséreltem a kalkulációt ami jóval magasabb lett mint a többi (3x annyival mint a törlesztő) de ugyanígy Vissza dobták. Egyszerűen érthetetlen... Fel is háborit kissé mert több mint 12 éve az ügyfelük vagyok és mindig mindent rendesen fízettem. Sosem volt gondom velük...

Volt valakinek hasonló tapasztalata?

2022. dec. 7. 03:34
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
#20: bármelyik banktól kérhetsz úgynevezett Saját Hiteljelentést vagy KHR jelentést. Olyan banktól is, amely nem a számlavezetőd. Neked jogod van megismerni ezt az információt, nekik pedig kötelességük kiadni minden esetben DÍJMENTESEN.
2022. dec. 27. 23:28
 22/22 anonim ***** válasza:
köszi 21-es
2022. dec. 28. 08:28
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!