Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Fognak értesíteni mikor kell...

Fognak értesíteni mikor kell elkezdeni fizetni a diákhitelemet?

Figyelt kérdés
Diákhitel pluszt vettem fel, aminek 1 év a türelmi ideje, ami most fog lejárni. Kapni fogok valami emailt, hogy ide és ide kell utalnom? Bankkártyával lehet fizetni? Diákhitel direkt nem enged regisztrálni valamiért. Az hasznos?
2022. dec. 3. 23:43
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Hát én úgy emlékszem hogy kaptam róla egy levelet. Rendes postai.

Bankkártyával nem lehet fizetni csak banki átutalással. Egyébként nem bonyolult. Minden hónapban 8000 forintot kell utalni egy számlaszámra. Én nem töröltem év elején elutaltam nekik a 96000 és akkor 2022 le volt tudva.

Diákhitel Direktben a Pluszt nem lehet látni. Ott csak az 1 (szabad) és a 2 (kötött) van. És ezeket tudod bankkártyával is fizetni.

Én ügyfélkapuval lépek be a DDbe.

2022. dec. 4. 04:59
 2/3 anonim ***** válasza:
A netbankban be tudsz állítani rendszeres utalást, hogy mondjuk minden hónap 10-én utaljon el 8 ezret erre a számlaszámra ezzel a közleménnyel. Ezt egyszer beállítod és utána 5 évig utalja minden hónapban.
2022. dec. 5. 09:13
 3/3 A kérdező kommentje:

#1 Én még nem kaptam róla semmit.

#2 Köszönöm, ez jó ötlet.

2022. dec. 5. 10:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!