Valahogy hozzáfértek az Unibet fiókomhoz. Mit tudok tenni?
Elruletteztek rajta 145e forintot.
Nekem erre a pénzre most kifejezetten szükségem lett volna.
(Tartozást kellene megadnom.)
Mit tudok ilyenkor tenni?
Kihez lehet ilyenkor fordulni?
Rendőrség nyílván ilyenkor nemsokat tud tenni az ügy érdekében.
Huhh ez az átcsorgatós ember nem 100-as az biztos. Értem miért gondolja úgy, hogy átcsorgott, de nem értem miért nem érti, hogy nem csorog át... Az ilyeneken keresik szénné magukat ezek a weboldalak.
Kérdező az esetek 99,99%-ban ellopják valahogyan a jelszavadat és azzal lépnek be. Valahol olyan helyen adtad meg ahol le tudták nyúlni.
Tudod még egy OTP szintű bank is azt mondja, hogy ha nem vigyáztál a bankkártyád adataira meg a netbankos belépési adataidra és valaki lenyúlja a pénzedet, akkor úgy jártál, nem adják vissza.
Megprobalom megegyezer aztan elengedem.
Van ket szamlad egy oldalon, legyen az a william hill. Az egyik szamla anyad neven van a masik a tieden. A wh olyakor olyakor szokott elo kaszinos bonuszt adni, en tobbszor kaptam 5eurot. Van melle 20x wagering tehat 100euro tetrakasi kovetelmeny. Hogy konnyebb megforgatni a bonuszt, ha 5eurobol kell 100eurot tetet generalni, vagy fogod a ket bonuszt, ket kulonbozo eszközről belepsz ugyanarra live a roulettre(a legjobb a baccarat lenne amugy, ott nincs 0) es az egyiken a pirosra a masikon a feketere teszed az 5eurod. (Ha nem jon nulla) akkor lesz 10eurod valamelyik oldalon. Kockazat nelkul at lett csorgatva a penz, kvazi ossze lett vonva. Igy az egyik szamlan van 10eurod amibol konnyebb 100euro tetet tenni mielott buknal.
Ez a lenyege a kockazat nelkuli atcsorgatasnak. Vagy hivjatok barmi ek.
Szerintem ezt sosem fogod megérteni, mert épp csak a lényeget nem vagy hajlandó figyelembe venni: ha csak egy számlával játszol, az eredmény UGYANAZ, mert nem függ a másik számlától sem a nyeremény nagysága, sem a valószínűsége.
Mellesleg anno én is utaztam az ilyen bónuszokra, de eszem ágában se lett volna rulettre tenni, hanem kinéztem ilyen 1,03-as odds-al rendelkező sportfogadásokat és szépen meg is forgattam alacsony kockázattal a bónuszt, majd kikértem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!