Letiltottam a bankkártyámat, mert elveszett. Azt az információt kaptam, hogy ha valaki erre a letiltott kártyára utal pénzt, akkor a tranzakció létre sem tud jönni. Ez igaz? Egy külföldi cég elvileg erre a letiltott kártyára utalt nekem.
Hogyan kommunikalna mar le te nyomorek. Gondolod a bet365 es a tobbi barmilyen modon kapcsolatba lep a bankokkal a szamlaadatokkal kspcsolatban.. sokszor a kartyas kifizetes azonnali, semmikyen kommunikacio nem folyik, hisz 3.felnek ilyen adatokat nem adnak ki. Masreszt meg ha ugy lenne ahogy mondod, akkor a letiltott vagy lejart kartyara is vegbemehetne a kifizetes hisz az csak egy eszkoz szerinted es felismerik a bankszamlat. Ehelyett az ilyen visszapattan a bankrol.
Nem tudom miert olyan nehez felfognotok hogy ha fizetni lehet vele akkor fogadni is lehet ra. Pont az ellentettje tortenik mint a fizetesnel. Csak nem levonjak hanem hozzaadjak az egyenleghez. Ahogy a jartyas fizetesnel sem mondod hogy a bankszamlammal fizettem.
Igen, kapcsolatba lép.
Remélem, te vagy troll vagy, vagy pedig cselekvőképességet kizáró gondnokság alatt állsz, és valami intézetben tengeted az életedet, mert hogy amúgy alkalmatlan vagy bármire is ennyi ésszel, az biztos.
Fontos hogy lássuk a két tranzakció közti különbséget. A bet365 csak olyan kártyára fizet vissza, ahonnan befizettél, tehát egy kb egy fordított fizetés, ezért nem tud érvénytelen kártyára küldeni pénzt. A háttérben ugyanúgy ott vannak a számlák, de itt a kártya a kulcs.
A banki átutalás pedig számlák közti közvetlen pénzküldés. A bet365 olyan esetekben kínálja fel ezt a módot, amikor más nem elérhető.
Te jó ég!
Azonnal kezdjenek el alapvető, a hétköznapi élethez tartozó pénzügyi ismereteket oktatni!!!!!!!
Borzasztó volt még olvasni is ezeket a hozzászólásokat. És még vitatkoznak is :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!