Melyik bankoknál van lehetőség, adósság rendező vagy hitelkiváltó hitelre?
Ez az adósságrendező hitel... :D
-Mit csináljunk ezzel a talicska földdel?
- Ássunk neki egy gödröt!
1-es ez megtörtént csak épp az ügyintézők válasza minden kérdésemre, arra is hogy egyáltalán foglalkoznak e ilyesmivel kimerül a "fáradjon be a fiókba majd ott megmondják"-ban.
Mindenhova nincs időm bemenni személyesen ezért próbálnám kideríteni hova érdemes.
2-es:
Azért nagyon nem mindegy, hogy 2-3 millió plusz vagy mínusz a vége!
A Cofidist "jól kikaptátok".
Én a Raiffeisent javasolnám megpróbálni, legutóbb ők adták a legjobb ajánlatot.
Nem telefonálgatásra utaltam, hanem honlapon közzétett információk elolvasására. Arra csak van időd nem?
Random megnyitottam egyet, raiffeisen honlapja, az első dolog, ami kiszúrja a szememet a személyi kölcsön kalkulátor. Ott megadod a jellemzőidet és megadja, milyen feltételekre számíthatsz. Plusz kicsit lejjebb görgetsz, ott van egy link: “hitelkiváltás érdekli? Kattintson ide”.
Ez csak 2 perc volt. Megnezed még az OTP, KH, Erste, Unicredit, CIB, MKB, Taki, BB, Provident, meg mondjuk a Cetelem kínálatát, az még 20 perc.
Na ma körbe telefonáltam 5 bankból 2nél
30000 Ft-tal kevesebb lenne a törlesztő részlet és 1 évvel rövidebb a törlesztő mint most!
Szóval lehet gúnyolodni, de nagyonis jobban megéri!
Csakhogy tiszta legyen!
Az azt jelenti, hogy 2500000-3000000 fttal olcsóbb lesz mint a jelenlegi
Mennyi a mostani kölcsön THM-je és mennyi az ajánlott újaké?
A THM a fő tulajdonság, ami alapján összehasonlíthatók.
Minél magasabb a THM, annál drágább a hitel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!