Ha kiadtam valakinek az IBAN-t, SWIFT-et és a címemet, meg tud károsítani? Nem földbe döngölős választ kérek, okosan csalta ki, később jöttem rá nagy hülyeséget tettem. Szerintetek mi várható?
Töménytelen szolgáltató, hatóság, segélyszervezet bankszámla száma és címe ismert, nyilvánosan közzétett. Ha külföldről is várnak befizetést, akkor az IBAN, SWIFT formulában is megadják.
Gondolod, hogy a rendőrség, a NAV, a Fővárosi Vízművek, az Alapítvány a Diabeteses Gyermekekért és Fiatalokért és ezerszámra más is úgy gondolja, mint te, hogy hülyeséget csinált?
Ami neked triviális vagy evidens, másnak nem az, ezért próbál érdeklődni - hiába jogos a felvetésed, a kérdező szempontjából nyilván nem az, mert ha gondolt volna ezekre vagy tudatában lenne ilyen dolgoknak, nem kellett volna megkérdeznie.
Érdemesebb úgy hozzáállni a dolgokhoz ezen az oldalon, mintha minden kérdező ostoba és retardált lenne, és tiéd a nagy lehetőség, hogy fényt gyújts a sötét fejében.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!