Megéri egy egy alkalommal készpénzt felvenni belföldi idegen atmből, ha nincs más a közelben és gyorsabban kell a készpénz?
Figyelt kérdés
2022. nov. 11. 14:47
1/6 anonim válasza:
A havi két ingyenes készpénzfelvétel bármilyen belföldi ATM-re vonatkozik, szóval igen.
2/6 anonim válasza:
Megérni nem ér meg max ingyen van. Havi 2 ingyenes felvétel összesen maximum 150 ezer lehet, ha ez fölött van perkálni kell keményen.
3/6 A kérdező kommentje:
3000 Ft vettem fel idegen automatából, e hónapban harmadszor. Nem logikus de most már mindegy. Kormányablakban adtak egy csekket amit be kellett fizetni egy okmányért, de a postán nem működött a kártyás fizetés és kénytelen voltam levenni pénzt
2022. nov. 11. 16:44
4/6 anonim válasza:
Már a másik kérdésednél is kérdeztem: mi a francért nem vettél fel nagyobb összeget az első két alkalommal?
5/6 anonim válasza:
Ha sürgős volt, és nem volt más megoldásod, akkor miért kérdés, hogy megéri-e?
Egyébként, bármilyen furcsa is, pl. az OTP több számlacsomagjánál is kisebb a díja az idegen ATM-ből való készpénzfelvételnek, mintha sajátból történik.
6/6 anonim válasza:
"az OTP több számlacsomagjánál is kisebb a díja az idegen ATM-ből való készpénzfelvételnek, mintha sajátból történik."
Ez csak bizonyos összeg fölött igaz! 3000 forintnál pont nem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!