A banknál megszüntetem a számlámat majd később újat nyitok Akkor ugyanaz a számlaszám nyílik újra vagy egy újat generálnak?
Én írtam a hosszú választ.
Tehát akkor bankszámla és bankkártya. Így azért sokkal jobb.
Egy számlához lehet több bankkártyád. Tehát ha csak ez a gond nem kell új bankszámlát nyitni és mindig azt a kártyád használod amelyik éppen jobb az adott célra.
Ezt nem értem.
"A baj az hogy azért nyitottam hogy automatában tudjak pénzt befizetni zárva tartás alatt is de az kiderült csak a saját kártyával lehet ingyen.".
Arra gondolsz, hogy ezzel a kártyával kér csak díjat, másik típusúval nem?
Mert a kártya a tiéd, tehát saját kártya.
Én úgy látom a két kártya a megoldás egy számlához. Igaz, a kártyának van díja, de ha a Tesco társmárkás bankkártya ennyire megéri neked, viszont a befizetés miatt egy másik is kellene, akkor kettő kell és kész.
Úgy értem hogy a bank saját kártyája vagy a tescoé.
Kibocsájtót értek alatta
Ezt ki mondja? A bank? Ilyet így biztos nem mond.
A Tescoban az ügynök? Már bocsánat de azok nem sok mindenhez értenek, nem ők a hivatalos információ forrás.
Az elképzelhető, hogy egyes típusú kártyáknál ingyenes az automata használat, más típusúaknál nem. A bank különbséget tesz. Ettől még saját kártyája, csak nem mindegyikre azonos szabály vonatkozik.
"abban biztos lehetek e hogy a bankban igényelt kártya nem vonja majd le szintén?"
Ha a számlacsomag kondíciói között az szerepel, hogy az ATM befizetés díja ennyi meg annyi, akkor azt bármilyen kártyánál, fizetned kell, amit a számlához igényelni tudsz,
Kivéve, ha a kondíciókban elkülönítik a kártyafajtákat és más díj van megjelölve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!