Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » A banknál megszüntetem a...

Képernyőkép kérdése:

A banknál megszüntetem a számlámat majd később újat nyitok Akkor ugyanaz a számlaszám nyílik újra vagy egy újat generálnak?

Figyelt kérdés
A kérdésnek van bonyolultabb folytatása is. Nyitottam egy számlát majd utólag rájöttem hogy nem jók a kondíciók amit választottam bár ez azt hiszem nem számla hanem számlacsomag megnevezésileg. Lehetseges az hogy ugyanannál a banknál egyszerre két számla csomagom legyen vagy ilyenkor váltani kell vagy ilyenkor be kell zárni és újra kell nyitni ezt hogy megy?
2022. nov. 10. 10:40
1 2 3 4 5
 11/46 A kérdező kommentje:
Ja és ha ezzel vásárlók akkor dupla pontot ad
2022. nov. 10. 12:22
 12/46 A kérdező kommentje:
Mármint ha a Tescoban ezzel vásárlók
2022. nov. 10. 12:22
 13/46 krwkco ***** válasza:
Vagy Tesco fizetési számla?
2022. nov. 10. 12:31
 14/46 krwkco ***** válasza:
Úgy értem, hogy "Tesco fizetési számla" a számlád hivatalos megnevezése?
2022. nov. 10. 12:33
 15/46 anonim ***** válasza:

Szia!

Olvastam a kérdést meg amiket írtál hozzá!

Nézd, ezekből nem lehet egyértelműen megmondani, de az ilyen "társmárkás" kártyák, 99%-ban hitelkártyák. Vannak hasonló bankkártyák is, de azok sokkal ritkábban és beírva a Google-be én csak hitelkártyaként találtam Tesco Vásárlókártyát.

Persze emögött is van számla, csak nem folyószámla, hanem hitelszámla. Tehát munkabér fogadására nem való például.

Ha tényleg ilyen Tesco Vásárlókártyád van, akkor hiteled van a banknál.

Tescoban, reptéren, plázákban ügynökök amúgy is hitelkártyákat szoktak kínálni, nem bankszámlát, bankkártyával.

Neked nem számlacsomagot kell váltanod, hanem megszüntetni a hitelkártyát, a hiteled.

Nagyon könnyű vele adósságspirálba kerülni és nem bántásból írom, de amellett, hogy nincs szükséged rá (hiszen nem is tudod, hogy ez hitelkártya), nem értesz hozzá kellően.

Amit tennék a helyedben.

Minél előbb bemenni az MKB Bankba és felmondani a hitelszerződést! Ne hagyd magad rábeszélni, hogy tartsd meg!

Utána ha szeretnél az MKB Bankban BANKSZÁMLÁT nyitni BANKKÁRTYÁVAL akkor ott azonnal vagy máskor megteheted.

Vagy persze más bankban is.

HA MÉGIS BANKSZÁMLÁD VAN BANKKÁRTYÁVAL MOST IS, mert van ilyen termék és te ezt igényelted, akkor nincs hiteled.

Ha a számlacsomag bármi miatt nem megfelelő neked, semmi gond.

Menj be egy MKB fiókba (ne a Tesco), hiszen az MKB a számlavezető bankod!

Teljesen mindegy, hogy ügynökön keresztül nyitottad, ők csak a kérelmet rögzítik, akkor is a bankban került megnyitásra. Ők csak beküldték oda a számlanyitási kérelmed.

A bankban válts számlacsomagot a neked legmegfelelőbbre!

Ha valami miatt nem lehet váltani (csodálkoznék), akkor a mostanit szüntesd meg és ott azonnal nyiss újat!

Igen, más számlaszám lesz ilyenkor, de nem ez a legfontosabb nyilván.

Így, ennyi információval nem tudok konkrétabbat írni neked ennél. Leírtam minden eshetőséget!

Ha bemész egy MKB fiókba, nagyon gyorsan kiderül, hogy mi a helyzet és mik a lehetőségek!

2022. nov. 10. 19:29
 16/46 A kérdező kommentje:

Köszi.

Olvastam.

Nem hitelkártya munkabér is mehetne rá viszont fontos lenne mert azt leszámítva hogy díjat kér automatában befizetésért nagyon jó, a kártya költsége és a számlavezetés is levásárolhato és duplázta a Tesco pontokat.

A baj az hogy azért nyitottam hogy automatában tudjak pénzt befizetni zárva tartás alatt is de az kiderült csak a saját kártyával lehet ingyen.

Ezért lenne jó mindkettő. Az nem is baj ha egy számlával de két kártya.

2022. nov. 10. 20:33
 17/46 A kérdező kommentje:
Amúgy bitcoin vásárlás miatt ennyire fontos a kártyás befizetés.
2022. nov. 10. 20:33
 18/46 anonim ***** válasza:
Bármennyi kártyád lehet azonos számlához is
2022. nov. 10. 20:48
 19/46 A kérdező kommentje:
És akkor lehet hogy ez igaz hogy Tesco kártyával fizetni kell automata használatért De ha tescóban nyitott számlához kerek másik kártyát akkor azzal nem?
2022. nov. 10. 21:11
 20/46 A kérdező kommentje:
Elnezest kérek még nem írtam le hogy milyen számla mert nem ott vagyok ahol a szerződésem van
2022. nov. 10. 21:12
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!