Devizaszámla nyitáshoz mire lesz szükségem? (Erste bank)
Nem szeretnék kétszer menni. :D
Szóval már van egy forint alapú számlám az ersténél, és elvileg nyithatok devizaszámlát a díjcsomagon belül.
Nekem az a furcsa hogy online tudnék intézni befektetést, hitelt, lekötött betétet meg mindent, de ezt nem, ehhez muszáj bemenni a bankba. Ez alapján gondolom hogy ez valami bonyolultabb ügyintézés lehet.
Kell hozzá valami speciális papír vagy valami? Mit kell magammal vinnem?
Az oldalukon csak személyi + lakcímkártyát írnak, de az már megvan nekik tőlem, gondolom kell valami plusz ami miatt nem intézhetem online.
Akkor viszont nem értem, minek kell bemennem hozzá a bankba...? :D
Mindenesetre köszi.
"minek kell bemennem hozzá a bankba...?"
Mert nem rendelték meg és rendszeresítették az online számlanyitáshoz szükséges szoftvert a devizaszámlára.
És ez ügyben a bankok idiótán viselkednek. Mintha az ügyintéző ideje ingyen lenne. Egy szimpla számlanyitás tiszta ideje legalább fél óra a rengeteg külön aláírandó papír miatt. De néha még több.
Hol?
Én csak ezeket látom:
- hitelek
- megtakarítások (lekötött betétek, nyugdíjpénztár)
- befektetések (értékpapírok stb)
Se telefonon az appban, se számítógépen böngészőben nincs ilyen opció, hogy "Szükséged van másik számlára?" 🤨
A súgóban se találok semmit erről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!