A kártyának nem lesz baja ha a tokban tartod, viszont én boltban dolgozom és ha nem veszed ki onnan is elfogadja, de nem mindig! Van olyan terminál ami csak akkor fogja elfogadni ha kiveszed
2022. okt. 24. 13:27
3/10 anonim válasza:
Működnie kell, de minek kínlódsz a kártyával, ahelyett, hogy magával a mobillal fizetnél NFC-n keresztül?
2022. okt. 24. 14:45
4/10 anonim válasza:
#1 és #3: Nem minden érintős bankkártya állítható be NFC-s fizetéshez. Az enyém sem (OTP-s, idén nyáron kaptam), mert amikor megpróbálom felvenni a Google Payben, akkor ez a hibaüzenetet kapom:
"Ez a kártya nem állítható be az érintkezésmentes fizetéshez
Bankja nem támogatja az óra használatával végzett, érintéssel való fizetést az Ön kártyája esetén. További információért forduljon a bankjához, vagy adjon hozzá másik kártyát."
Most a kérdező adott egy ötletet, én is ki fogom próbálni ezt a tokba rakós megoldást. :)
2022. okt. 24. 16:10
5/10 anonim válasza:
Ha iphoneod van bármilyen kártyád is van tudsz fizetni apple pay-el :)
2022. okt. 24. 16:16
6/10 anonim válasza:
#4: Hát órával lehet, hogy nem, de telefonnal megy az OTP kártya. Ja, és ha OTP kártya akkor miért nem Simple-t használsz?
2022. okt. 24. 16:22
7/10 anonim válasza:
#6: De ezt a telefonom írta ki. Nincs is okosórám. Mert a Simple-lel lehet érintéssel fizetni a boltban? Kérlek, írd le, hogy hogyan.
2022. okt. 24. 16:26
8/10 anonim válasza:
A Simple-be bemégy, bankkártyáknál felviszed és ott van a gomb, amivel be lehet állítani érintésmentes használatra. Évek óta így fizetek. Google Pay-t nem is használtam soha.
2022. okt. 24. 16:31
9/10 anonim válasza:
Igen, OTP kártyái van hogy csak simple-el működnek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!