Tudok valahol kissebb hitelt felvenni ha diákmunkában dolgozom?
Figyelt kérdés
Diákmunkásként dolgozom és így a fizetésem a diákszövetkezettől kapom nem a cégtől ahol dolgozom. És még középiskolába járok nem egyetemre. Van esély így hogy egy 100000Ftos vagy az alatti kölcsönt felvegyek?2022. okt. 19. 22:54
11/18 anonim válasza:
Ezt én sem értem, hogy gimisként, kiskorúként hogyhogy nem tud kérni a szülőktől egy létfontosságú szemüvegre.... Vagy nagyszülőktől, vagy keresztszülőktől, nagynéni-nagybácsi, mittomén...
12/18 anonim válasza:
Nyilván valami baromságra kell a pénz, amivel nem állhat a család elé
13/18 anonim válasza:
Vagy adtak neki szemüvegre, ő meg már elköltötte valami baromságra...
14/18 anonim válasza:
12: azt írta, hogy szemüvegre kell....
15/18 anonim válasza:
14: nem! Azt írta, hogy a szemüvegre megvan a pénze, de ha megveszi, akkor nem marad másra, pedig "vannak még kiadásai"
16/18 anonim válasza:
De még mindig nem értem, hogy egy kiskorú nem otthon kajál, lakik, stb.???
17/18 anonim válasza:
16: de otthon nem cigizik, nincs pia, nem vesznek neki gamer egeret, vagy egy újabb márkás baseball sapkát, nem kap jobb telefont a mostani helyett...
Tehát van 100 ezre, amit el kell költenie, és kell egy szemüveg, meg a baromásgok. Ő szeretné úgy megúszni, hogy szemüveg is legyen, meg hülyeségekre is jusson.
18/18 A kérdező kommentje:
Csak hogy tisztázzak mindent,
1. Nem a szemüvegre kellett a pénz, azt már megvettem.
2. A szüleim fizetik a szemüveget csak most nem volt pénzük ezért nekem kellett megvenni. Leghamarabb jövőhónap közepén kapom vissza azt a pénzt.
3. Én jóban vagyok a szüleimme.
4. Nem baromságra költök.
5. 10es Igen már meg vagyok 18
2022. okt. 22. 07:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!