A Kincstárnál, vagy kereskedelmi bankoknál (konkrétan OTP, Erste) célszerűbb állampapírba fektetni a pénzt?
Történelmileg úgy alakult hogy a fenti kétbanknál is van számlám és értékpapír számlám is, viszont komolyan felmerült, hogy talán célszerűbb volna a Kincstárnál tartani azt a pénzt ami nem kell likvid tőkeként.
Az Erste valahogy soha nem állt kézre, nem tudtam vele megbarátkozni. Az OTP elég jól működött, de magával a céggel nemigen vagyok kibékülve.
Én azért tartok 5m-t állampapírban a K&H-nál mert nullázza a számlavezetési díjam.
Ha nincs valami extra bonusz a bankodnál, akkor csakis a kincstárba érdemes tartani.
ingyenes számlavezetés, ingyenes kiutalás, általában olcsóbb visszaváltás..
Köszi skacok.
Ki is töltöttem a számlanyitás űrlapot és be is küldtem.
Gondolom most a Kincstár lép és kapok tőlük szerződést postán.
Elektronikus csatornát nem kell külön igényelnem, ahhoz elég volt a jelölőlőnégyzetet kipipálni?
Királyság!
Azzal ugye nem csináltam hülyeséget, hogy az elektronikus csatornákon kívül semmilyen formában nem engedélyeztem megbízás teljesítést?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!