Bankba kell vinni maszkot manapság?
Figyelt kérdés
A K&H weboldalán láttam, hogy még mindig írják a maszkot. Ez csak ott maradt, vagy még manapság is vinni kell?2022. okt. 10. 14:58
2/9 anonim válasza:
Szerintem valamit félreolvastál. Pont hogy TILOS maszkban, álarcban, bukósisakban belépni.
3/9 anonim válasza:
Ma már nem kötelező a maszk sehova. De hordhatod, ha akarod.
Mondjuk bankba a fekete, csak szemeknél kivágott maszt tényleg nem ajánlott. :D
5/9 A kérdező kommentje:
K&H főoldalán van linkelve:
frissülő információk a koronavírus kapcsán
kötelező maszkviselés minden bankfiókban
előzetes időpontfoglalást javaslunk
használja elektronikus banki és biztosítói csatornáinkat
2022. okt. 10. 15:24
6/9 anonim válasza:
Pfff... Remélem felvetted már az ötödik oltást 🐑🐑💉🤡💩
7/9 anonim válasza:
Úgy úgy aztán megy a csodálkozás hogy miért betegek az emberek állandóan:)
8/9 anonim válasza:
Én, azt gyanítom, ott maradt. Legalábbis, másik bank fiókjában múlt héten voltam, nem kellett; egy ügyintéző viselt maszkot.
Én hordok magammal, ha kell, felveszem.
Azért az nem úgy van, hogy Magyarországon sehol sem kell: például egészségügyi intézményekben, kell.
9/9 anonim válasza:
Minek kellene? Ott még elbújt a covid? 😂 Ami azóta közönséges náthává inflálódott...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!