Meg tudja nekem mondani valaki, hogy mi az az aláírómappa?
A szombat-vasárnapi utalási megbízásokat csak héthőn teljesíti a bank. Mi más banknál vagyunk, de amikor neten keresztül utalok, kiír egy dátumot, hogy mikor teljesíti a megbízást. Pl tegnap utaltam (26-án, vasárnap) és a teljesítés napjának 27-et írt (későbbit kérhettem volna, de hamarabbit nem)
Ha a számládról le is veszi (elutalja) az összeget, az a neptun gyűjtőszámládon nem biztos, hogy megjelenik még aznap, vagy másnap. Nálunk direkt felhívták a figyelmet, hogy a gyűjtőszámlán csak 2-3 nap múlva jelenik meg az utalt összeg, és akkor teheted át a célszámlára. Sőt, ünnepek körül még több napba (munkanapba) tellet.
Gondolom "alá kell irnod", hogy valóban te szeretnél pénzt küldeni a számládról.
Én nem tudom, hogy a CIB-nál ez hogyan működik, mert és Raiffeisent használok. Ott úgy van, hogy a megadott telefonszámra SMS-ben küldenek egy kódot, és azt kell beírni az utaláshoz. Amíg ezt nem teszem meg, függőben van
Szerintem a CIB-nél is valami ilyesmi lehet.
Az történt, hogy nem fejezted be az utalást, mert nem adtad meg az elektronikus banki utaláshoz szükséges megerősítő kódot.
Amikor interneten keresztül utalsz, rákérdez a rendszer, hogy "aláírod"-e, megerősíted-e az utalási szándékot. Ilyenkor kér egy jelszót és csak ennek beírása után teljesül az utalás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!