Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Miért akar levonni a Revolut...

Miért akar levonni a Revolut 8000 Ft-ot, ha megszüntetem az ingyenes próbaidőszakot?

Figyelt kérdés

Nem működött az Applepay, ezért letöltöttem a Revolutot, de rájöttem, hogy ahhoz is kell az Applepay, úgyhogy hagytam. Most kaptam e-mailt, hogy mondjam le az ingyenes előfizetést 7 napon belül, különben levonnak 2000 Ft-ot a számlámról. Megpróbáltam lemondani, de csak azt az opciót látom, hogy “premium csomagról való átváltás”, és valami olyat írt ki, hogy amennyiben lemondom a premium csomagot, akkor 8000 Ft-ot fognak levonni, kivéve, ha 2023 júliusáig megtartom az előfizetést.

Ez mi akar lenni? Mi ez az undorító szennyes, mocskos dolog? Annyit csináltam csak, hogy letöltöttem az appot és jött postán kártya hozzá, amit nem is kértem, csak véletlenül bejelöltem, mert azt írta, hogy ingyenes.

Tanácsot kérek, hogy hogyan tudom lemondani ingyenes az előfizetést?

2022. szept. 26. 19:40
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Egyébként konkrétan ez szerepel az e-mailben:

“Az ingyenes próbaidőszakod 2022-09-29 után lejár, és a számládat megterheljük. Mi nem vagyunk olyan cég, ahol azt remélik, hogy nem veszed észre, ha próbaidőszakod lejárt, így le tudják rólad gombolni a pénzt. Mi azt szeretnénk, ha saját döntésed szerint szeretnél velünk maradni.

A csomagodat 2022-09-29-ig bármikor ingyenesen lemondhatod.”

2022. szept. 26. 21:15
 12/15 anonim ***** válasza:
Igen, a csomagodat és nem a kártyádat.
2022. szept. 26. 22:40
 13/15 A kérdező kommentje:
Mindegy, legközelebb már nem fogok ilyen naivan bízni a vállalatokban :D a kártyáról egyébként a regisztrációkor nem írt semmit, biztosan csak kis betűkkel, de nem is értem, hogy nem láttam, mert az ilyesmit mindig kiszúrom. Azt hittem, hogy csak olyan mint a rossmann kártya, hogy ingyen osztogatják.
2022. szept. 26. 23:26
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Te az a fajta ember lehetsz, akinek fingja nincs a saját bankszámlacsomagjáról sem, aztán jön ide anyázni a bankot, mikor levonnak valamit, ami amúgy benne van a kondíciós listában.
2022. szept. 27. 00:25
 15/15 anonim ***** válasza:
Szerintem felejtsd el a revolutot, mert majd össze-vissza fogsz devizát is váltogatni, ami után persze nem fogsz nyereségadót fizetni, utána meg itt fogsz rinyálni hogy segbetoszott a NAV, vagy a Revolut felfüggesztette a számládat.
2022. okt. 14. 19:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!