Miért akar levonni a Revolut 8000 Ft-ot, ha megszüntetem az ingyenes próbaidőszakot?
Nem működött az Applepay, ezért letöltöttem a Revolutot, de rájöttem, hogy ahhoz is kell az Applepay, úgyhogy hagytam. Most kaptam e-mailt, hogy mondjam le az ingyenes előfizetést 7 napon belül, különben levonnak 2000 Ft-ot a számlámról. Megpróbáltam lemondani, de csak azt az opciót látom, hogy “premium csomagról való átváltás”, és valami olyat írt ki, hogy amennyiben lemondom a premium csomagot, akkor 8000 Ft-ot fognak levonni, kivéve, ha 2023 júliusáig megtartom az előfizetést.
Ez mi akar lenni? Mi ez az undorító szennyes, mocskos dolog? Annyit csináltam csak, hogy letöltöttem az appot és jött postán kártya hozzá, amit nem is kértem, csak véletlenül bejelöltem, mert azt írta, hogy ingyenes.
Tanácsot kérek, hogy hogyan tudom lemondani ingyenes az előfizetést?
Véletlenül előfizettél egy éves csomagra, havi levonással, és véletlenül kértél hozzá prémium metal kártyát. Mennyi véletlen.
Az viszont mindegyik véletlen előtt el volt mondva, hogy ha előbb kiszállsz, akkor valamennyit fizetned kell (pl a metal kártya költségei miatt).
Ez nem lehúzás, hanem benézés. Kezeld akként, legközelebb olvasd el mire kattintgatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!