Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Magánszemélytől kaphatok hitelt?

Magánszemélytől kaphatok hitelt?

Figyelt kérdés

Egyéni vállalkozásom 2 hete aktív amiben még nem tevékenykedtem mivel kezdő tőkére lenne szükségem viszont a bankok minimum 1 éves lezárt jövedelem igazolást kérnek minden vállalkozástól ami nekem ez esetben nincs meg sem lakás jelzálogként.

2 millió Ft-ra lenne szükségem és 1 éven belül vissza fizetném szerződéssel a legmagasabb kamattal.

A pénzt a vállalkozásom fellendítése mellett a páromnak egy orvosi beavatkozásra (lábműtétre) és az önkormányzati lakásom tartozásának fedezetére is szeretném be fektetni mivel autóbalesetem után a munkanélküliség ezt hozta magával.

Egy olyan magánszemélyt keresek aki megértő személyiséggel rendelkezik és tud rajtam segíteni 1 éven belül rendezném a kamatos megtérítését az összegnek és kiadásaimról szükség szerint számláimat küldeném a számára.

Tudtok olyan internetes oldalt ahol elérhetővé válhatna számomra a kapcsolat felvétel velük vagy bármilyen elérhetőség?

Köszönöm a válaszokat előre is és kérlek ne kövezzetek meg számtalan módon próbálkoztam de nem tudok ilyen árak mellett és ennyi keresettel amit nyújtanak fedezni mindent, fenn tartani magam a mindennapi életemben és sikeresen elindítani a vállalkozásom persze ha nincs lehetőség a megoldásra azt is elfogadom.

2022. szept. 16. 19:09
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
94%
Kolcsont, hitelt nem.
2022. szept. 16. 19:12
 2/12 A kérdező kommentje:
Igen elnézést. Kölcsönt szeretnék sajnálom az el írást.
2022. szept. 16. 19:13
 3/12 anonim ***** válasza:
88%

Nezd, a ket szep szemedert es hangzatos igetetekert senki nem fog egymilliot adni csak ugy. Maximum Lakatos Nintendoek uzsorakolcsont amibol sosem szabadulsz es a fogaid is kiverik.

Egyetlen eselyed ha van valamid amit fedezetkent fel tudsz ajanlani. Mittomen ha fedezetkent felajanlod a 1,5millios kocsidat arra az esetre ha a hataridoig nem torlesztesz es ezt szerzodesbe foglaljatok, akkor talan talalhatsz valakit. De fedezet nelkul igeretekre senki nem ad penzt ismeretlennek.

2022. szept. 16. 19:25
 4/12 anonim ***** válasza:
76%
Kétmilliót
2022. szept. 16. 19:26
 5/12 A kérdező kommentje:
Írtam hogy kamattal adom vissza a kölcsönt egy éven belül ha ilyen fedezetem lenne banktól is tudnék hitelhez jutni.
2022. szept. 16. 19:36
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Nincs munkátok, nincs bevétel, nincs jövedelem, sőt az önkormányzati 30e-es albit sem bírod fizetni, de van 1 kamu vállalkozásod amiben soha nem csináltál még semmit...
2022. szept. 16. 19:45
 7/12 A kérdező kommentje:
Az önkormányzati lakás 100 ezer havi díjjal van mindennel együtt és írtam, hogy balesetem volt így munkanélküliség miatt lett adosságom.
2022. szept. 16. 19:53
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Az nem tobb mint egy papirra vetett mondat hogy kamatostol adod vissza. Mi a garancia? Mi van ha lesz meg egy baleseted,ne legyen, es nem tudod visszaadni. Ha valami olyan elore nem lathato dolog tortenik ami meghiusitja a visszafizetest. Nem eleg csak mondani meg beleirni egy szerzodesbe hogy eskuszom visszaadom.

Tudod milyen herce hurca futni a penz utan? Fizetesi meghagyas, majd aztan jo sokora ha nem mondasz ellent elkezdik levonogatni a penzedbol ha van. A beredbol ha van..

Ezert kernek a bankok vagy ingatlanfedezetet, jegyeznek be jelzalogot vagy kernek munkáltatóit.

Sajnalatos a helyzeted de ez nem igy mukodik.

2022. szept. 16. 20:13
 9/12 Nemzeti konzervatív ***** válasza:
93%
Láthatnánk egy üzleti tervett vagy valamit? Az hogy neked nincs munkád, a barátnőd beteg, albérlet stb, senkit nem érdekel. Az üzleti élet nem így működik.
2022. szept. 16. 22:17
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos azt kell hogy mondjam, így első leírásra nem annyira tűnsz hitelképesnek.

Maximum valami maffiás ismerős, aki élvezi, hogy eltörheti a lábadat, ha késel a törlesztéssel.

2022. szept. 17. 07:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!