Magánszemélytől kaphatok hitelt?
Egyéni vállalkozásom 2 hete aktív amiben még nem tevékenykedtem mivel kezdő tőkére lenne szükségem viszont a bankok minimum 1 éves lezárt jövedelem igazolást kérnek minden vállalkozástól ami nekem ez esetben nincs meg sem lakás jelzálogként.
2 millió Ft-ra lenne szükségem és 1 éven belül vissza fizetném szerződéssel a legmagasabb kamattal.
A pénzt a vállalkozásom fellendítése mellett a páromnak egy orvosi beavatkozásra (lábműtétre) és az önkormányzati lakásom tartozásának fedezetére is szeretném be fektetni mivel autóbalesetem után a munkanélküliség ezt hozta magával.
Egy olyan magánszemélyt keresek aki megértő személyiséggel rendelkezik és tud rajtam segíteni 1 éven belül rendezném a kamatos megtérítését az összegnek és kiadásaimról szükség szerint számláimat küldeném a számára.
Tudtok olyan internetes oldalt ahol elérhetővé válhatna számomra a kapcsolat felvétel velük vagy bármilyen elérhetőség?
Köszönöm a válaszokat előre is és kérlek ne kövezzetek meg számtalan módon próbálkoztam de nem tudok ilyen árak mellett és ennyi keresettel amit nyújtanak fedezni mindent, fenn tartani magam a mindennapi életemben és sikeresen elindítani a vállalkozásom persze ha nincs lehetőség a megoldásra azt is elfogadom.
Nezd, a ket szep szemedert es hangzatos igetetekert senki nem fog egymilliot adni csak ugy. Maximum Lakatos Nintendoek uzsorakolcsont amibol sosem szabadulsz es a fogaid is kiverik.
Egyetlen eselyed ha van valamid amit fedezetkent fel tudsz ajanlani. Mittomen ha fedezetkent felajanlod a 1,5millios kocsidat arra az esetre ha a hataridoig nem torlesztesz es ezt szerzodesbe foglaljatok, akkor talan talalhatsz valakit. De fedezet nelkul igeretekre senki nem ad penzt ismeretlennek.
Az nem tobb mint egy papirra vetett mondat hogy kamatostol adod vissza. Mi a garancia? Mi van ha lesz meg egy baleseted,ne legyen, es nem tudod visszaadni. Ha valami olyan elore nem lathato dolog tortenik ami meghiusitja a visszafizetest. Nem eleg csak mondani meg beleirni egy szerzodesbe hogy eskuszom visszaadom.
Tudod milyen herce hurca futni a penz utan? Fizetesi meghagyas, majd aztan jo sokora ha nem mondasz ellent elkezdik levonogatni a penzedbol ha van. A beredbol ha van..
Ezert kernek a bankok vagy ingatlanfedezetet, jegyeznek be jelzalogot vagy kernek munkáltatóit.
Sajnalatos a helyzeted de ez nem igy mukodik.
Sajnos azt kell hogy mondjam, így első leírásra nem annyira tűnsz hitelképesnek.
Maximum valami maffiás ismerős, aki élvezi, hogy eltörheti a lábadat, ha késel a törlesztéssel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!