Hol tudom megnézni a Revolut kártyámnak a számla számát?
Két külön dolog. A kártyának kártyaszáma, a számlának meg számlaszáma van. A kártyának nincs számlaszáma.
Bemész a Revolut app-ba, kiválasztod azt a számlát, amelyiket szeretnéd (EUR, USD, HUF, etc., nem tudom hány van neked), és ott van olyan hogy "Add money", "Send", és amellett három pötty "...". Na arra a három pöttyre kell rámenni, és ott "Account details". Látni fogod, hogy mik a számlaadatok, a bankszámlaszám konkrétan az IBAN (International Bank Account Number).
Erre is azt tudom mondani, hogy bankkártyáról nem lehet utalni, azzal fizetni lehet. Utalni a bankszámláról tudsz.
Ha egy kereskedelmi bankból akarnak neked utalni (pl. CIB, OTP, Uni, etc.) akkor igen, az IBAN-ra, a BIC kódra és a nevedre lesz szükségük hozzá.
Ha egy másik Revolutos számláról akarnak neked utalni, akkor más kell hozzá.
Tehát az lenne a kérésem hogy írd le kérlek érthetően, hogy ki szeretne neked utalni, és honnan. Pl.: Anyukám szeretne nekem utalni 20 ezer forintot Revolutra a saját CIB bankos számlájáról, mire lesz szüksége hozzá?
Derüljön már ki, hogy mi a konkrét kérdés.
Igen, pontosan úgy van ahogy írtad! Anyukám szeretne utalni nekem a revolutra a saját K&H számlájáról!
Ezt meg lehet oldani ?
Persze, igen, ez az érvényes akkor:
"Ha egy kereskedelmi bankból akarnak neked utalni (pl. CIB, OTP, Uni, etc.) akkor igen, az IBAN-ra, a BIC kódra és a nevedre lesz szükségük hozzá."
Az adatokat pedig ott találod meg a Revolut app-on belül, ahol az első válaszban írtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!