Miskolcon a Magyar Államkincstárban szerrtnék vásárolni, befektetni Állampapírt kötelező, kell, számlát, kártyát csináltatni?
Figyelt kérdés
Személyesen ezek nélkül lehet intézni?2022. szept. 7. 09:55
11/16 A kérdező kommentje:
Miskolcon intéztem,
2022. okt. 21. 03:12
12/16 A kérdező kommentje:
De itt a kisváros postáján is lehet váltani , kincstárjegyet, PMAP papírt
2022. okt. 21. 05:35
13/16 anonim válasza:
Végülis, ügyfélkapun kb analfabéta is tudna regisztrálni, de te bementél ezért Miskolcra, oké. Legalább webkincstárat is igényeltél? Csak hogy ne legyen még egy utad?
14/16 A kérdező kommentje:
Nem igényeltem, tehát analfabéta vok!
2022. okt. 21. 08:14
15/16 anonim válasza:
13.as en is analfabeta vagyok akkor ,mert megneztem kivancsisagbol,beleptem az ugyfelkapuba, de nem talaltam meg, hogy hol lehet...
Koszi a degradalast..
16/16 anonim válasza:
A MÁK honlapján is világosan le van írva, hogy ügyfélkapun belül hol kell keresni. Van róla tutorial videó, ha végképo nincs meg, egy egyszerű google keresés is megtette volna. Erre az oldalra nehezebb regelni és kérdést kiírni, mint megtalálni ügyfélkapun keresztül. Vannak ügyek amiket eleve csak ott intézhetsz szinte
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!