Létezik, hogy TB tartozás miatt nem tudok hitelt igényelni?
Figyelt kérdés
Személyi kölcsönt, illetve áruhitelt is elutasítanak. Pedig minden kötelezettségnek megfelelek.2022. szept. 5. 12:21
1/12 anonim válasza:
Ennyi a tartozásod?
Mióta dolgozol? Határozott vagy határozatlan a szerződésed? A munkáltató cég ellen van valamilyen eljárás? Mennyi a fizetésed? Mi a KHR státuszod? Mennyi idős vagy?
2/12 Nemzeti konzervatív válasza:
Ha dolgozól nem kéne legyen TB tartozásod.
3/12 A kérdező kommentje:
2022.04.19 óta vagyok bejelentve a jelenlegi munkahelyemen. Határozatlan idejű szerőzéds, 37.000Ft a tartozás elvileg. Még a munkám előtt vagy fél évig nem dolgoztam és úgy jött össze, azóta nem fizettem. KHR státuszt nem tudom hol lehet megnézni.
21 vagyok
2022. szept. 5. 12:54
4/12 A kérdező kommentje:
211.900Ft a fizetésem
2022. szept. 5. 12:55
5/12 Nemzeti konzervatív válasza:
Melyik bank? Van olyan bank ami 23 év alatt egyáltalán nem ad hitelt.
6/12 Nemzeti konzervatív válasza:
De a legtöbbnél 21 a korhatár, így remélem nem csak kerekítettél a 21-el. A TB tartozást nem látják, a KHR-ed pedig nullás, mert szerintem még nincs hiteled. Csak a korhatárra tudok gondolni. De álltalában nem indokolják meg mi a baj, gyere rá magadtól. :D
7/12 A kérdező kommentje:
Nincs még hitelem. Hát jó kérdés... Jó lenne tudni miért.
2022. szept. 5. 13:52
8/12 anonim válasza:
21 évesen, pár hónapos munkaviszonnyal több bank is elutsítja a személyi kölcsönt.
9/12 anonim válasza:
Fiatal vagy még, azért utasítanak el.
10/12 anonim válasza:
Ilyen rövid munkaviszony kockázatos nekik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!