Diákhitel folyósítás?

Figyelt kérdés

Van diákhitel 1-em, amit még az előző képzésemen igényeltem, most szeptemberben kezdek újat. A diákhitel oldala azt írja a szabad felhasználásúra, hogy "nem jogosult" ez lehet azért, mert még nem fogadták el a módosítást? Adtam be adatváltozás bejelentőt, amin az képzést is rögzítettem.

Illetve az új képzés fizetős, amire diákhitel 2-őt igényeltem, annak a státuszára azt írja, hogy "Folyamatban"

ugye megfogom kapni mind a kettőt rendben?

2022. szept. 1. 08:56
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Kérdező majd írd meg légyszi ha megkaptad az utalást mert nekem még csak most küldték a levelet a tanulmányok folytatásáról.
2022. szept. 6. 13:55
 12/18 A kérdező kommentje:

#11 rendben! Sajnos ma nem jött semmi, remélem holnap megérkezik.. már nagyon kellene

jelentkezem, ha lesz valami

2022. szept. 6. 15:18
 13/18 anonim ***** válasza:
Neked egyébként nem jogosultról egyből folyosíthatóra váltott?
2022. szept. 6. 16:12
 14/18 A kérdező kommentje:

#13 de, szerintem igen

egyik nap "nem jogosult" volt, aztán pár nappal később, amikor néztem akkor meg "folyósítható"

2022. szept. 6. 16:25
 15/18 A kérdező kommentje:
#11, megkaptam a hitelt, egyösszegűt kértem és nem csak egy része jött meg, hanem az egész
2022. szept. 7. 10:54
 16/18 anonim válasza:
Az lehetséges, hogy egyetemenként eltér az utalás? A FIR-be meg nincs bejegyezve az aktív állapot erre a félévre.
2022. szept. 7. 10:58
 17/18 anonim ***** válasza:

Nekem sincs bejegyezve és adategyeztetés van a fiokomban, tehát kapni se kaptam még semmit

(DE)

2022. szept. 7. 11:14
 18/18 A kérdező kommentje:

Nagyon fura amúgy...

Egyébként az is érdekes, hogy miért így jött, tavaly ugye szeptemberben jött 150, októberben 600, de most egybe az egész

Néha nehéz kiigazodni rajta, hogy most akkor mi hogyan van

2022. szept. 7. 11:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!