Diákhitel folyósítás?
Van diákhitel 1-em, amit még az előző képzésemen igényeltem, most szeptemberben kezdek újat. A diákhitel oldala azt írja a szabad felhasználásúra, hogy "nem jogosult" ez lehet azért, mert még nem fogadták el a módosítást? Adtam be adatváltozás bejelentőt, amin az képzést is rögzítettem.
Illetve az új képzés fizetős, amire diákhitel 2-őt igényeltem, annak a státuszára azt írja, hogy "Folyamatban"
ugye megfogom kapni mind a kettőt rendben?
#11 rendben! Sajnos ma nem jött semmi, remélem holnap megérkezik.. már nagyon kellene
jelentkezem, ha lesz valami
#13 de, szerintem igen
egyik nap "nem jogosult" volt, aztán pár nappal később, amikor néztem akkor meg "folyósítható"
Nekem sincs bejegyezve és adategyeztetés van a fiokomban, tehát kapni se kaptam még semmit
(DE)
Nagyon fura amúgy...
Egyébként az is érdekes, hogy miért így jött, tavaly ugye szeptemberben jött 150, októberben 600, de most egybe az egész
Néha nehéz kiigazodni rajta, hogy most akkor mi hogyan van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!