Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » CSOK visszafizetés megcsalás...

CSOK visszafizetés megcsalás és válás után?

Figyelt kérdés
ház vásárlás, felújítás, beköltözés és első gyerek után, ha az egyik fél megcsalta a másikat, akkor kinek kell visszafizetnie a kamatos teljes csokot, illetve van-e lehetőség rá, hogy a hűtlen félnek kelljen befizetnie az egészet?

2022. aug. 21. 20:43
1 2
 11/18 anonim válasza:
36%
Az a baj velünk,magyarokkal,hogy mi még mindig arra vagyunk beállva,hogy kell egy lakás,ház,ami a sajátunk. Holott sokszor pont ez miatt vagyunk megkötve,ha albérletben laksz,akkor könnyebben mész akár az ország másik végébe is dolgozni,mert akkor csak nézel egy másik albit és már mehetsz is
2022. aug. 24. 12:59
 12/18 anonim ***** válasza:
37%
11 van benne valami. De ha valaki gyereket szeretne, akkor meg egyenesen megkövezik, hogy hogyan mert albérletbe szülni.
2022. aug. 24. 18:32
 13/18 anonim ***** válasza:
64%
Tippelhetek? Biztos max 3 év párkapcsolat után hazasodtak össze, de lehet sokat mondtam. Elmebeteg unokatestverem házasodott 8 hónap után... El is váltak, csok a nyakukon. :D
2022. aug. 25. 09:52
 14/18 anonim ***** válasza:
46%
"csak nézel egy másik albit és már mehetsz is" - Persze, mert egy átlag 20 éves életképtelennek van egy táskányi cucca, oszt kész. Nekem a kamrában van vagy ötezer darab cucc, a lakásban meg vagy tízezer (értsd, egy költözés lenne 3 kamion, meg 1 hónap pakolás). De ha pl. kell egy 32-es ütőkulcs, akkor nálam van...
2022. aug. 25. 20:22
 15/18 anonim ***** válasza:
85%

Pontozzatok nyugodtan le,de egyáltalán nem sajnálom a CSOK miatt bajbajutottakat.

Mit gondoltatok,hogy a semmire kaptok 10+ milliókat?

Hála nektek az ingatlan piac már meghaladta a Nyugat európai árakat is.

Lényegében a komplett értelmes,magyar fiatalabb korosztállyal sikerült kib@sznotok,na nekik aztán ellehetetlenítették a lakásvásárlást.

Velem nem sikerült kib@sznotok szerencsére.

Én ahhoz a generációhoz tartozok akik 2008 után kiment külföldre,és 4-5 év ausztriai mosogatói munka után,tudott venni egy lakást Pesten.

Na az a világ megszűnt hála nektek.

De szerintem velem együtt sokan nem fognak a CSOK-os bajbajutottakon sajnálkozni.

2022. aug. 26. 09:57
 16/18 anonim ***** válasza:
80%
Én sem fogok őket sajnálni
2022. aug. 26. 12:45
 17/18 anonim válasza:
80%

Én sem.

Eleve azért sem, mert belegyökerezik abba a házba, amit 20 évig fizethet, már ha tudja. A második gyerek után meg tiplizni akar, fog.

2022. aug. 26. 12:49
 18/18 anonim ***** válasza:
82%
Én sem. Ismerek pár CSOK szülőt a környezetemben, az egyiknek valóban a családról szól (szerelem, szeretnének sok gyereket, stb), de a többi abszolút arra hajtott, hogy elköltözhessen otthonról, aztán összejött az első hasonló felfogásúval, és bele is mentek, lett szép ház, meg minden, de abszolút felelőtlenek, életképtelenek... az egyikük nemrég lett terhes, ugyan úgy bulizik, cigizik, még meg is jegyeztem, erre közölte: "És, a CSOK miatt kell a gyerek, ha baja lesz, beadom otthonba!"
2022. aug. 26. 17:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!