Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Mindegy hogy HUF-ban vagy...

Mindegy hogy HUF-ban vagy EUR-ban adom hozzá a Revolut számlámhoz a pénzt?

Figyelt kérdés

A Revoluton van HUF-os és EUR-os számlám is. Megyünk ki Szlovákiába, ezért szeretném, ha lenne EUR a hozzá tartozó számlámon.

Hogy jobb? Ha a K&H-s kártyámról befizetek HUF-os a Revolut számlámra, majd ott csinálok egy átváltást az applikációban, (eddig így csináltam) vagy esetleg egyből befizethetek az EUR-os számlámra a K&H-s kártyámról?

Láttam, hogy van ilyen opció is, de igazából ha ez utóbbit választom, akkor is a Revolut váltja át nekem vagy akkor a K&H fogja a rosszabb árfolyammal?

2022. aug. 16. 13:32
 1/5 anonim ***** válasza:
24%
A K&H kártya nem csak a huf számládhoz kapcsolódik? Vagy több számlához is hozzáférsz vele és kiválasztja a megfelelő devizanemű számlát a kifizetésnek megfelelően? Ez utóbbi esetben mi értelme van a K&H számláról az euródat átvezetni a revolut számládra?
2022. aug. 16. 13:44
 2/5 A kérdező kommentje:

Nem. A K&H kártyám az csak sima forint alapú. Ott nincsen euró.

De nyilván attól még tudok vele fizetni akárhol, csak akkor a K&H váltja át euróra a forintomat és úgy vonják le.

De kifotóztam az appból, hogy mire gondolok.

Szóval eddig így adtam hozzá pénzt a Revoluthoz:

[link]

De lehet így is:

[link]

A kérdés, hogy ez utóbbi esetén is a Revolut váltja át vagy akkor nem?

2022. aug. 16. 14:14
 3/5 anonim ***** válasza:
88%

forint számláról forint számlára fizesd

a Revolut olcsóbban vált mint a bank, szinte devizaközepen

2022. aug. 16. 18:27
 4/5 anonim ***** válasza:
Mindenképp forintot tölts fel és majd a revoluton váltsd át. 100% olcsóbban váltja, mint a bankod.
2022. aug. 16. 19:30
 5/5 A kérdező kommentje:

Rendben.

Köszönöm a válaszokat!

2022. aug. 16. 21:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!