Ha automatikusan nem raknak át másik számlára akkor szóljak?
Figyelt kérdés
Ilyen junior kártyám van de már nem tanulok szóval elvileg egy drágább csomagban kéne lennem. Most szóljak? Vagy majd ők szólnak? És visszamenőleg kéne kifizetni vagy lehet lapulni míg rá nem jönnek már ilyen idősen már inkább dolgozom :D2022. aug. 15. 19:38
1/4 anonim válasza:
Ha elolvasod, akkor tudod, hogy 24 éves korig lehet junior számlád az otp,-nél pl
2/4 A kérdező kommentje:
És ha elmúltam annyi és nem raktak át? Most mindegy a körülmény, nem OTPs vagyok és a feltétel már nem adott számomra
2022. aug. 15. 22:22
3/4 anonim válasza:
Nyugi, észre fogják venni és majd átraknak.
4/4 krwkco válasza:
"És visszamenőleg kéne kifizetni..."
Olvasd el a számlaszerződésedet vagy az üzleti szabályzat erre vonatkozó részét. Mivel egy egyetem vagy főiskola nem fogja kiértesíteni az ország összes bankját, ha valaki többé nem hallgató náluk, szinte biztos vagyok benne, hogy Neked kellene ezt bejelentened. És ha kiderül, akkor -feltehetően- visszamenőleg átalakítják a díjakat.
Nézz utána és döntsd el, hogy akarsz-e kockáztatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!