OTP Junior bankkártyával mi lesz ha betöltöm a 24-et? Be kell mennem a bankba és újra kell kötnöm egy másik szerződést? Esetleg automatikusan átlép egy másik csomagba?
Figyelt kérdés
2013. jún. 9. 11:39
1/6 anonim válasza:
Automatikusan átraknak másik számlacsomagba. De érdemes megnézni, hogy amire használod, arra nem érdemes-e másik csomagot (esetleg másik bankot) választani.
2/6 anonim válasza:
Nem kell semmit csinálnod, nekem is az van pedig 26 vagyok.
3/6 The Other válasza:
Majd szülinapod előtt nem sokkal fogsz kapni egy levelet, melyben közlik, hogy automatikusan átraknak Jump számlacsomagba, ha nem rendelkezel másképp.
(És talán még egy ajándék mozijegyet is kapsz.)
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitok :) Veletek előfordult már, hogy utalni akartatok bizonyos összeget egy másik számlára másik bankhoz. minden jól ment, de mégse csökkent az egyenlegem és sehol sem találom a számlatörténetben hogy megtörtént az átutalás. Nem most utaltam először, de még nem jártam így. Valaki járt már így?
2013. jún. 9. 15:16
5/6 The Other válasza:
Azért van ez, mert még zárva van a számlautaló rendszer. Majd hétfő reggel fogja elutalni és levonni (amúgy az utalási naptárban láthatod is, hogy hétfőre be van tervezve az összeg).
6/6 anonim válasza:
Javaslom, nézd meg a www.simple.hu oldalt, még kevesen ismerik ezt az új OTP-s számlacsomagot, szerintem nagyon jó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!