Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » OTP Junior bankkártyával mi...

OTP Junior bankkártyával mi lesz ha betöltöm a 24-et? Be kell mennem a bankba és újra kell kötnöm egy másik szerződést? Esetleg automatikusan átlép egy másik csomagba?

Figyelt kérdés

2013. jún. 9. 11:39
 1/6 anonim ***** válasza:
Automatikusan átraknak másik számlacsomagba. De érdemes megnézni, hogy amire használod, arra nem érdemes-e másik csomagot (esetleg másik bankot) választani.
2013. jún. 9. 12:11
 2/6 anonim ***** válasza:
Nem kell semmit csinálnod, nekem is az van pedig 26 vagyok.
2013. jún. 9. 13:07
 3/6 The Other ***** válasza:
100%

Majd szülinapod előtt nem sokkal fogsz kapni egy levelet, melyben közlik, hogy automatikusan átraknak Jump számlacsomagba, ha nem rendelkezel másképp.

(És talán még egy ajándék mozijegyet is kapsz.)

2013. jún. 9. 14:33
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitok :) Veletek előfordult már, hogy utalni akartatok bizonyos összeget egy másik számlára másik bankhoz. minden jól ment, de mégse csökkent az egyenlegem és sehol sem találom a számlatörténetben hogy megtörtént az átutalás. Nem most utaltam először, de még nem jártam így. Valaki járt már így?
2013. jún. 9. 15:16
 5/6 The Other ***** válasza:
Azért van ez, mert még zárva van a számlautaló rendszer. Majd hétfő reggel fogja elutalni és levonni (amúgy az utalási naptárban láthatod is, hogy hétfőre be van tervezve az összeg).
2013. jún. 9. 18:47
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Javaslom, nézd meg a www.simple.hu oldalt, még kevesen ismerik ezt az új OTP-s számlacsomagot, szerintem nagyon jó!
2013. jún. 10. 08:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!