Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Kp-ban vagy a bankszámlán éri...

Kp-ban vagy a bankszámlán éri meg tartani a pénzt?

Figyelt kérdés

Szeptembertől 100 ezer forint ösztöndíj jön a számlámra és nem tudom hogyan kéne tartani, nem értek a pénzügyekhez. Olyan környéken lakok, ahol nem gyakori a bűnözés.

Van most nálam egy 120-as kp-ban. 19F

2022. aug. 14. 13:53
 1/9 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem valamennyi legyen otthon kp-ban elrejtve, biztos ami biztos. De amúgy ha úgyis fizeted a számlavezetési díjat, a számlán tartani biztonságos. Ha nagy banknál vagy, akkor nagyon valószínű, hogy nem bukod el a pénzed.
2022. aug. 14. 13:59
 2/9 A kérdező kommentje:
Otp-nel vagyok.
2022. aug. 14. 14:06
 3/9 anonim ***** válasza:
81%
Van értelme készpénzben tartanod, fizetsz bármit is nem online/bankkártyával?
2022. aug. 14. 14:33
 4/9 anonim ***** válasza:
87%
Annyi pénzt tartok magamnál, amelyből be tudok vásárolni ha átmenetileg nem működne a kártyás fizetés. Szerintem nem jobb több 100e/millióval járkálni, bármikor történhet valami.
2022. aug. 14. 14:34
 5/9 anonim ***** válasza:
50%
7 számjegy alatt nem éri meg piszmogni ezzel a kérdéssel.
2022. aug. 14. 14:54
 6/9 anonim ***** válasza:
80%
Mondjuk ez az az összeg aminek nagyjából tökmindegy hogy tartod. Egyszerűbb kártyán mert a fizetések 99%-a intézhető kártyával.
2022. aug. 14. 15:18
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem itt is, ott is érdemes!

Jó, ha van nálad kp, de szükséged lehet pl. utaláshoz, hogy legyen pénz a számládon is.

Szóval mindig az arany középút a legjobb, tehát vegyesen!

Nálunk többször előfordult már, hogy az OTP ATM nem működött megfelelően és az emberek nem tudtak pénzt felvenni egy ideig.

Hidd el, jó az, ha van nálad biztonsági tartalék, ha valami lenne az elektronikai rendszerrel....

2022. aug. 14. 17:40
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Sőt!

Olyan is volt, hogy a boltban nem működött a terminál és sorban állás után csak a kasszánál derült ki, hogy kp-ben kell kifizetni, na akkor lettünk volna kellemetlen helyzetben, ha nem lett volna nálunk készpénz, szóval mindenképpen legyen nálad valamennyi!!

2022. aug. 14. 17:43
 9/9 NTBS ***** válasza:
100%
Itt is, ott is.
2022. aug. 14. 18:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!