Babaváró hitelnél mi a tapasztalat, ha magzatként bejelentette a banknál a babát de születés után kicsúszott a 60 napból? Volt valami következménye? Tobbfélét olvastam, hogy küldenek levelet a hiánypótlásról.
Átolvastam a Babaváró Kormányrendeletét és abban az áll, hogy ha a magzat már be lett jelentve akkor abban az esetben kell bejelenteni a születést ha NEM igénylunk rá családtámogatási ellátást(családi pótlék, anyasági támogatás). De erről a banki ügyintézőknek fogalmuk sincs...
Illetve ha nincs bejelentve a baba születése akkor a 60 nap letelte után a bank jelzi a kincstárnak és ha nem találnak adatot a babáról azt jelzik.
Felhívtam ma a bankot, hogy látszódnak e a baba adatai, de még nem látott semmit, erre azt mondja, hogy a kamattámogatás csak a születés után jár...majd felolvastam neki az üzletszabályzatot...
Nekunk is Otps, azóta érdeklődtetek a hitel iránt, hogy tutira kamattámogatott e?
Lehet tudni nálatok mi lett a vége?
Nem kicsit léptük túl a 60 napot, a magzat az be volt jelentve már igényléskor nálunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!