Egymillió forintot hogyan töltsek revolutra ha nem akarom hogy letiltson a nyűves algoritmus?
Figyelt kérdés
2022. júl. 11. 16:30
11/17 A kérdező kommentje:
Eh magas utalási dijal. És revolutról mennyi az havonta ami még nem gond?
2022. júl. 11. 18:20
12/17 anonim válasza:
Ez egyén függő. Aki aktívan használja a számláját (feltölt, onnan vásároln, tart ott részvényt, devizát stb) nála több millió Ft sem lehet gond. Van egy aktív számlatörténete.
De ez a nem használom, feltölt-átvált-kiutalt nem szeretik. Nem keresnek rajta. Ez egy forprofit vállalkozás, nem pedig jótékonysági szervezet.
13/17 A kérdező kommentje:
És mi történik ha valaki egy evig használta rendszeresen vásárlásra majd leállt 2 hónapig vele s azután kezd csak utalgatni? Nálam ugyanis ez lenne a helyzet.
2022. júl. 11. 18:56
14/17 A kérdező kommentje:
Ja ha!feltoltok forintot átváltom euróra és tartom egy darabig mielőtt tovább utalnám az is egy jó pont?
2022. júl. 11. 19:01
15/17 A kérdező kommentje:
Meg pl. Van fent 160 dollarol sok hónapja és nem nyúltam hozzá egy darabig nem is fogok örülök hogy nem inflálódik ug mint a forint. Ha feltöltg meg forintot átváltom dollárra s ott tartom az is jó pont?
2022. júl. 11. 19:02
16/17 anonim válasza:
Nem én vagyok revolut algoritmusa.
Nyilván ha feltöltöd, átváltod és lassan, kisebb tételekben utalod ki az nem olyan feltűnő. Egyébként a revoluton tartott pénzre is érvényes a 100000 eurós betétbiztosítás. Nem tudom miért félsz ott tartani a pénzt.
17/17 A kérdező kommentje:
A tiltás miatt nem mindegy hogy tízezrekhez vagy milliokhoz nem férnek hozzá egy darabig. De eurót asszem ott fogom tartani jobb abban mint forintbsn
2022. júl. 11. 19:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!