Ezt ajánlátok vagy inkább mást? Többi lent!
Akinek van tapasztalata a Vivid Bank-nál annak kíváncsi vagyok a véleményére. Mit és hogyan épül fel az egész? Hogyan kell kezelni? Itt is van letiltás mint a Revolutnál ha sok pénz megy rá akkor letiltják?
Azért kérdezem mert:
A félrerakott pénzem (kb: 150k Ft de ez lesz több is mert most diákmelón vagyok) egyre jobban kezd elinfálódni, ezt megelőzve kérdeztem meg több ismerőst, barátot hogy mit ajánlanak, azt mondták hogy rakjam euróba a pénzem, lehet szívok vele most de hosszabb távon ki fog fizetődni, és a Vivid Bankot ajánlották, különösképpen azért mert német, nem mint a Revolut ami litván és vannak egyéb tiltások ha már sok pénz van rajta (nem tudom ezt pontosan mert én nem használtan csak ismerőstől hallotam olyat hogy volt tiltása).
Amire használnám:
A nyáron lehet tudok kirándulni Szlovákiába, így azért sem kellene majd aggódnom hogy ha átváltás miatt + levonogatás lenne, persze emellet elvétve használnám itthon is.
Egyéb mellékérdéseim:
Mennyire éri meg a Vivid Prime? Érdemes befektetni rá?
Vagy inkább teljesen mást ajánlotok a Vivid helyett, mert a lényeg az lenne itt hogy a félretett pénzemhez ha kell akkor hozzá tudjak nyúlni?
Figyelem:
Kérem azok kíméljenek, akik azt mondják hogy teljesen fölösleges a félre tett pénzemet átrakni euróba, mert nem ez volt a kérdés.
Plusz az ehhez hasonló kommentekre nem vagyok kíváncsi.
Köszönöm!
Aki segít nekem, az hálás köszönet és köszönöm előre is a válaszát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!