Revoluton szeretném gyűjteni a megtakarításomat, alkalmas erre ez az applikáció? Mikre kell figyelni?
Egyetemi tandíj miatt össze kell szednem félévente 300k összeget, ezt a pénzt szeretném hónapról-hónapra utalni egy külön bankszámlára. A saját bankomnál próbáltam alszámlát nyitni, de nagyon macerás volt, nekem csak ennyi kellene, hogy az a pénz ott legyen egy külön helyen, és el tudjam utalni ha kell. Gondolkoztam azon is, hogy átváltom euróba addig is, hátha jobban járok úgy, de elég kétes véleményeket olvastam a platformról. Használja valaki ilyen kisebb összegek tárolására?
A másik kérdésem, hogy hallottam más, Revoluthoz hasonló "bankokról", amik hozzá hasonlóan működnek, esetleg róluk infó, tapasztalat velük van valakinek? Mi a legjobb megoldás ilyen célra?
Sokan biztos információk nélkül osztják itt az észt. Hallottak valamit évekkel ezelőtt és most, mint tényt adják tovább.
A Revolutnak van bank licensze, betétbiztosítás védi.
Nincs magyar vagy személyes ügyfélszolgálat. Ez okozhat nehézséget, ha gond van.
Gránit banknál lehet nyitni párszáz forintért számlát. Az app-ban pedig bármennyi al-számlát létre lehet hozni. Én azt használom hasonló célra. A kártya díja is kedvező náluk.
"Nincs magyar vagy személyes ügyfélszolgálat."
Hát, igen. Chatelhetsz angolul egy harmadik világbeli ügyintézővel, sem telefonos sem személyes ügyfélszolgálat nincsen.
Nagy megtakarítást biztosan nem helyeznék el ilyen helyen, különösen akkor, ha a net tele van azzal, hogy milyen problémák vannak az ügyfélszolgálattal.
inkább fizetek egy kicsit többet, de be tudok menni egy bankfiókba, ha nagyon muszály, és ha nagy a gond, akkor a magyar MNB segíthet, nem kell külföldön ügyet intézni.
Eddig kifejezetten sok minden bejött, amit a kiszámolón olvastam, de valóban, mindenkinek magánügye, hogy milyen információkat tekint hitelesnek és melyikeket nem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!