Ha 600000 Ft ra kapok hetente 300 Ft kamatot akkor évente az hány forint kamat lesz hány százaléknak felel meg és jónak számít?
Annyira nem érdekel hogy könyörögjek az információért.
"600 000, a 300 és az egy hét adatokból ki lehet számolni azzal a keplettel amit belinkeltek.
De itt páran ki is számolták csak többféle érték jött ki."
Igen(köztük én is), de abba a képletbe nincs számolva azzal hogy kamatoskamatról beszélünk, tehát az ott kijött értékek nem értelmezhetőek mint kamatláb.
"A 600 ezer forintra továbbra is 300 forint kamatot fogok kapni hetente csak hozzajonnek még pénzek és azokra is fogok kapni. De ettől a 600 ezerre még nem fogok többet kapjon.."
Az meg van hogy ezek a mondatok totálisan ellent mondanak egymásnak?
"Annyira nem érdekel hogy könyörögjek az információért."
Nem könyörögni kell hanem viselkedni
" Igen(köztük én is), de abba a képletbe nincs számolva azzal hogy kamatoskamatról beszélünk, tehát az ott kijött értékek nem értelmezhetőek mint kamatláb. "
És én tehetek arról hogy nem azzal a keplettel szamoltatok amivel a kérdéshez kell?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!