Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Miért kifogásólja a legtöbb...

Miért kifogásólja a legtöbb munkáltaó, ha én készpénzben kérném a fizetésemet?

Figyelt kérdés
Nem bízók a Bankrendszerben, ezt nem szeretném tovább írni.

2022. júl. 3. 20:26
 1/10 anonim ***** válasza:
89%
Ha nem bízol a bankrendszerben, akkor kérd krumpliban vagy rizsben a fizetésed, mert a forintot is a Magyar Nemzeti Bank bocsátja ki.
2022. júl. 3. 20:33
 2/10 anonim ***** válasza:
87%
Mert az elektronikus csoportos kifizetés szinte egy gombnyomásra automatikusan megy; készpénzt valakinek fel kell vennie a bankban, díja van, őrizve kell szállítani, őrizni kell, külön elszámolás, bizonylatozás kell.
2022. júl. 3. 20:42
 3/10 anonim ***** válasza:
87%
Felőlem mehetnél amerre látsz akkor.
2022. júl. 3. 20:44
 4/10 anonim ***** válasza:
93%
Az átutalás egyszerűbb a munkáltatónak, a készpénzes kifizetéssel több bajuk van.
2022. júl. 3. 21:03
 5/10 anonim ***** válasza:
87%

Mert öket nem érdekli az egyéni paranoiád, nekik az a jó, ha mindenkinek egyformán, átutalással tudnak fizetni. (nem tudom, mit szólnál, ha netán még is készpénzben fizetnek, de levonnak két napot a plusz munkáért, ami ezzel jár másoknak

Mellesleg senki és semmi nem akadályoz meg abban, hogy ahogy odaér a pénz, az egészed kivedd készpénzben.

2022. júl. 3. 21:34
 6/10 anonim ***** válasza:
64%
meg is lenne kit nem vennék fel :D :D
2022. júl. 3. 23:21
 7/10 anonim ***** válasza:
23%
Ha lehetne én aranyba kérném vagy bitcoinba.
2022. júl. 4. 01:59
 8/10 anonim ***** válasza:
88%
7-es mi gátol meg, hogy fizetésnapon aranyat vagy bitcoint vegyél? Téged kérdező mi gátol, hogy fizetésnapon az egész pénzt kivedd? Úgy csináltok, mintha törvény tiltaná a készpénzt. Mi különbség nektek felvenni a pénzt nem a munkáltatótokat terhelitek az egyéni problémáit okkal? Én nem vennének fel az tuti. Azért dolgozzon valaki pluszban, őrizgesse a pénzt stb.
2022. júl. 4. 07:32
 9/10 anonim ***** válasza:
34%
A hetes csak hulyeskedik, ne huzzatok mar le.
2022. júl. 4. 12:14
 10/10 anonim ***** válasza:
45%

Nem hülyéskedek! Tényleg inkább aranyba vagy bitcoinba kérném, mert úgy is azt veszek érte.

Persze valamennyi fiat pénz kell a napi élethez is, viszont olyan magas az inflációs környezet, hogy őrült az aki minden pénzét fiat pénzben tartja.

2022. júl. 4. 12:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!