Személyi kölcsönt szeretnék felvenni 4 millió forintot.Havi keresetem 310000 ezer nettó plusz 40 ezer cafateria ami szép kártyára jön.Munka helyemen több,mint 10 éve dolgozok és nem szerepelek a KHR listán.Elutasíthatnak e?
Figyelt kérdés
A bankszámla kivonatokat nézve amit kérnek ugye szerepel,hogy a lányomnak havi szinten utalok minimum 20 ezer ft-ot,de van,hogy többet pl.születésnap stb.Olvastam,hogy elutasíthatják az embert azért mert látják a kívánaton,hogy ha valakinek rendszeresen utalnak mondván pl a havernak rendszeresen tartozunk.Esetemben erről szó sincsen,segítem a lányomat.Sajnos most váratlan családi események történtek amiért hitelt kell felvennem.A másik,hogy havonta fizetem a telefonszámlát és van készülék részlet is és nem csak az enyémet fizetem hanem az élettársamét is aki oda adja nekem kész pénzben az árát.Így eléggé magas a telefon számla,de ahogy küldik a számlát már utalom is.A kérdésem az hogy lehetséges hogy ezekért elutasítanak?2022. jún. 11. 23:08
3/10 A kérdező kommentje:
7 évre
2022. jún. 12. 10:11
5/10 A kérdező kommentje:
Direkt úgy kalkuláltam ki,hogy biztonsággal tudjak törleszteni,de amit a lányomnak utaltam havi szinten meg a telefon számla együtt együtt elég magas.Félek,hogy úgy gondolják nem tudom törleszteni.Számlavezető bankomtól igénylem és a holnapi nap már csak a munkáltatói igazolást várom és délután már megyek aláírni,de tartok attól,hogy esetleg ezért elutasítanak.
2022. jún. 12. 10:16
6/10 anonim válasza:
“ 310000 ezer nettó” havi 310 milliót keresel, akkor minek hitel?
7/10 A kérdező kommentje:
Bocs elírtam 310.000ft
Gondolom sejtetted hogy elírtam
2022. jún. 12. 10:29
8/10 anonim válasza:
Valószínűleg megkapod, nem lesz ebből gond.
Tudom, van az az élethelyzet, amikor az ember kénytelen hitelhez nyúlnia, mert nincs más választása. De az esetetekben megfontolandó, hogy biztosan jól csináljátok-e amit csináltok, hisz ahogy olvasom, a telefon is hitelből van, ráadásul az élettársadnak is.. Biztosan szükségetek van olyan drága telefonra, amit nem tudtok megvenni hitel nélkül? És a telefonszámla miért olyan magas? Ha van internetetek, neten keresztül ingyen is beszélhettek.
Nem okoskodni akarok, csak tényleg kezdtek belekerülni egy olyan spirálba, amiből mocskosul nehéz lesz kimászni.
9/10 A kérdező kommentje:
Laptopot vettem az unokáimnak a digitális oktatás miatt és internet előfitetést is mellé,mert nekik nincs netjük és nem tudtak volna nélküle tanulni,igen ez mellé még fizetem itthon a saját netet is.Telefon elő fizetés szükséges a munkám miatt.Semmi gond nem volt ahogy érkeznek a számlák aznap befizetem.Sajnos a családban van egy súlyos beteg akinek a mütétjére,kezelésére kellene a pénz amit hírtelen így tudok megoldani.A laptopokat egyébként ebből a pénzből elő törleszteném a többi menne a kezelésre Évente kapok kb 1 millió jutalmat is amiből a hitelt is gyorsabban letudnám.Sajnos most sürgősen kell a pénz,mert egy ember élete a tét
2022. jún. 12. 14:21
10/10 anonim válasza:
De jó munkahelyed van! Amugy meg adják
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!