Babaváró elutasítás?

Figyelt kérdés
Soha nem gondolkoztunk a babavárón, évek óta nem is jött össze a baba. 20 hetes kismama vagyok és most eldöntöttük, hogy ha már úton van a baba,végülis jó lenne igénybe venni. Az otp el utasított minket. A férjemnek 350-370 az átlag nettó jövedelme. Soha nem volt hitele,vagy bármi banki probléma. Nekem az előző kapcsolatból volt egy lakáshitel az otp-nél, évekig el húzódott az ügy, khr listán voltam. A ház el lett adva, ki lett fizetve a bankba a 7 milliós tartozás. Nekem is van jövedelmem, átlagban 260ezer jelenleg a tappenz. Miért van az, hogy elutasit az otp? Semmi indok, csak egyszerűen nem ad hitelt. Más is volt már így? Hol próbálkozzunk következőleg?

2022. jún. 11. 14:39
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Ha hitelkártya volt, akkor van remény, lehet kérni, hogy leszedjenek a tiltólistáról.
2022. jún. 11. 20:49
 12/17 A kérdező kommentje:
Huha, ilyenről sem hallottam még. Bocsi, hogy értetlenkedem, de annak mi a menete? Akkor annak nem kellett volna látszódni a khr lekérdezésnél? Köszönöm a tanácsokat tényleg!!!!
2022. jún. 11. 20:54
 13/17 anonim ***** válasza:
Hitelközvetítő vagyok, én már sok mindent láttam :). Nem, a KHR-ben nincs nyoma ennek. Valószínűleg OTP Faktoringos volt már a hitelkártyád, onnan kell kérni egy igazolást, hogy rendezett a tartozás, de egyszerűbb, ha bemész először az OTP-be és konkrétan rákérdezel, nem vagy-e belső tiltó listán és ha igen, hogyan tudsz onnan lekerülni?
2022. jún. 11. 21:14
 14/17 A kérdező kommentje:
Így már értem. Nagyon szépen köszönöm a segítséget. Szép estét kívánok és jó hétvégét!
2022. jún. 11. 21:16
 15/17 anonim ***** válasza:
Szia. Ugyan ez a gond. Semmi nem indokolja, minden rendben van megsem kapjuk meg. A szamlam amire szeretnenk tobb penz ul mint amennyit a babavaroval fel lehet venni…. Nem igazan ertjuk de gondolom bankot valtunk mert indoklas nelkul elutasitanak.
2022. szept. 20. 10:13
 16/17 anonim ***** válasza:
10.13 Az teljesen mindegy, mennyi pénz van a folyószámládon, ha nincs minuszban, az már önmagában elég, de az a hitelbírálatnál nem számít, hogy az egyenleged 1Ft, vagy 10M Ft. Mindig van megfejthető elutasítási ok, csak épp nem publikus.
2022. szept. 20. 10:44
 17/17 anonim ***** válasza:
Kedves utolso! Kivizsgaltattam! Nem talaltak okot az elutasitasra. 3 osztalyon mentem vegig, a sajat ugyintezon es egy vezeton. Nem latnak okot az elutasitasra. Masik bankban vettuk fel.
2022. szept. 26. 09:09
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!