Mekkora különbség lesz a között ha 350 000 forintot revoluton váltok át és SEPA utalással küldöm be a binancere, majd ott vártam át BNB-re, vagy ha azt magyar bankkártyáról vásárolom?
Figyelt kérdés
2022. jún. 10. 04:16
1/9 anonim válasza:
Annyi hogy megnézed Revolut és bankod milyen árfolyamon váltja, illetve Revolut és bankod milyen díj ellenében utalja ki. Csak te tudod hogy Revolutnál és bankodnál ezek hogy alakulnak.
2/9 A kérdező kommentje:
Akkor érdemes megnézni az összes bankomat ?
2022. jún. 10. 09:07
4/9 A kérdező kommentje:
Nem stimmel az első válasz. A revolut ennyit ingyen utal és a bankkartyas vásárlás is ingyenes. A Binances váltást, egyéb árakat pedig nem csak én tudom.
2022. jún. 10. 13:37
5/9 anonim válasza:
Bankkártya nem tudom hogy tartozik ide. Árfolyamot még mindig nem nézted meg. Illetve a bankod díjait csak te tudod (mive, nem mondtad meg melyik banknál melyik számlacsomagod van), szóval a kérdésben szereplő különbséget senki nem tudja megmondani.
6/9 A kérdező kommentje:
" Bankkártya nem tudom hogy tartozik ide."
"vagy ha azt magyar bankkártyáról vásárolom?"
Az árfolyam az ami nyitott kérdés de azt úgyis napi szinten kell megnézni mert állandóan változik. Értelemszerűen elsősorban a fix, meghatározható költségek érdekelnek itt.
A bankkártyás vásárlás számlacsomagtól függetlenül díjtalan.
2022. jún. 10. 14:27
7/9 anonim válasza:
"Az árfolyam az ami nyitott kérdés de azt úgyis napi szinten kell megnézni mert állandóan változik. "
Nem csak azt kell nézni. Revolutnál van egy limit, ami felett 0,5% a díj, hétvégén további 1%. Meg kell nézni banknál mennyi, mert még rosszabb árfolyamon is lehet olcsóbb. Most pl. 399.59Ft lenne az euró Revoluton. OTP-ném meg 394. Ez már majdnem 1,5% különbség. Ha az utalás ennél olcsóbb...
8/9 A kérdező kommentje:
Azért van 350 000 forint a kérdésben mert az a limit.
2022. jún. 10. 14:57
9/9 A kérdező kommentje:
Revoluton az utalás ingyenes, persze csak a limit alatt.
2022. jún. 10. 14:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!