Mi a különbség az OTP Junior és a sima bankszámla között?
"A simánál meg brutál bankköltségek lehetnek."
"Sima" OTP-s számlám van, "brutál" 580 ft a havi számlavezetési díj, cserébe korlátlan számban ingyen utalhatok, ami nekem fontos. Bankkártya éves díja 3.800 ft körü van, ami havi szinten úgy kb. 300 ft-ra jön ki - hát ez a brutáltól azért messze van... Más csak a számlavezetésére kifizet mondjuk egy K&H-nál ennél többet is.
Kérdező, a fentieket spórolod meg a Junior számlával: ingyenes számlavezetés, első évben ingyenes a bankkártya - a továbbit nem tudom biztosra, így azt nem mondom.
Jó az a Junior, amíg csak lehet, legyél abban - az egyik legolcsóbb számlacsomag. DE!! nem tudom, hogy utalni szoktál-e, az viszont azért elég drága, valamint, a bankfiókban való készpénzfelvét - szóval erre figyelj oda. (egyszer muszáj volt fiókban felvennünk pénzt, 23 ezer ft-ra 700 ft-ot számoltak fel!!)
Nem tudom, 2 fontos dolgot még megtettél-e? - remélem, mondták az ügyintézők: ingyenes, automatás készpénzfelvétről nyilatkozat (havi max 150 ezer ft-ig, és max 2 alkalom) valamint a netbankos szerződéskötés. Ha ezek megvannak, akkor okés.
Köszönöm a válaszokat mindenkinek!
Utolsó válaszoló : Igen, ezek megtörténtek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!