Érdemes lenne Állampapírba tenni a pénzem?
Van 1,5 millió forint megtakarított pénzem. Eredetileg autóra kezdtem gyűjteni, de úgy néz ki, hogy egy darabig még nem lesz szükségem rá, a pénzt viszont nem akarom addig másra költeni, inkább gyűjtök tovább.
Jelenleg a banki takarékszámlámon van, de arra gondoltam, hogy 500 ezret meghagynék ott vésztartaléknak, a maradék 1 milliót viszont betenném valamilyen Állampapírba. Az mégiscsak jobban kamatozik, mint a takarékszámla, ahol csak megeszi az infláció. Ha többet nem is érne, legalább az értékét tartaná.
Szerintetek jó ötlet lenne az Állampapír? Ha igen, ti melyiket választanátok?
1) Semmi hamis nem volt az állításaim között. Trading-ben ami napos idősík felett van az már HTF=high time frame.
Neked mi a magas idősík akkor? Nem mintha az számítana, hogy neked vagy nekem mi a "magas idősík", ezek egzakt dolgok, nem szubjektívek.
2) Ez nettó szőrszálhasogatás. Arra miért nem érvelsz, hogy jöhet olyan eseménylánc is, amitől nem 10 év alatt lesz 1 millió, hanem pár hét alatt? Nem ez a lényeg, hogy mennyi idő alatt, nem ez volt a mondanivalóm lényege, de örülök, ha egy ekkora szövegből "csak" ennyibe tudtál belekötni.
Ez itt a gyakorin elég jó arány. :)
Kedves Kérdező!
A Gyakori 21-es szakétője szerint akár pár hét alatt is elérhető 1 milla. Pontosítok: igazság szerint 21-es szerint még csak nem is számít az idő.
Tehát, most már teljesen nyugodt lehetsz! Hiszen a szakértő az szakértő. És hát nagyon tudományosan is hangzanak állításai.
De most én jövök! Szerintem akár már ma is kereshetsz 1 millát btc-vel! (Most nincs kedvem ide gépelni néhány trading, idősík, és hasonló kifejezést, de képzeld ide, és máris sokkal hitelesebb lesz az én 1 milla/nap állításom is.
Komolyra fordítva: ha megdolgoztál a pénzedért, akkor legyen eszed, hol tüzeled el. Ha az öledbe hullot a zseton, akkor is.
Ha valaki leostobázza a másikat, ott bizony elfogytak az érvek.
De semmi baj, hidd el, én nem haragszom rád, sőt, büszke vagyok a szakértelmedre!
Nem szimplán leostobáztalak, ott van az érvem utána...
NEM mondtam, hogy holnapra 1 millió lesz a BTC, azt mondtam, hogy annak épp ugyanannyi az esélye, minthogy holnapra nulla lesz, de az előző válaszoló mégis csak erre az opcióra hivatkozott.
Remélem így megfelel, csak elsőre nem szerettem volna feleslegesen koptatni ennyit a billentyűzetemet, de ha szájbarágósan kell elmesélnem ahhoz, hogy valaki felfogja amit mondok, akkor örömmel megteszem.
Örülök, hogy próbálod finomítani gondolataid kifejezésre juttatását, de az a megközelítés, miszerint "ha szájbarágósan kell elmesélnem ahhoz, hogy valaki felfogja", nos, ez még mindig messze áll attól, amiből megnyugtatóan láttatni tudnád, hogy rendben van a lelkiállapotod.
A személyiségfejlődés egy hosszú út, és biztos, hogy nem (akár) érvekkel alátámasztott leostobázással van kikövezve. Hidd el.
De én bízom benned, mert látom, a szándék azért megvan benned!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!