Megéri most eurót vásárolni vagy már elkéstem vele?
Figyelt kérdés
Szeretném kimenteni a forintalapú megtakarításomat valami értékálló valutába, de sajnos az euro már a 400-at veri és a többi is sokkal magasabb mint volt. Kérdés, hogy vissza fog-e zuhani (buknék rajta) vagy ennél csak rosszabb lesz (nyernék rajta).2022. jún. 4. 08:56
1/8 anonim válasza:
Olyan ez, mint a tippmix. Nem tudhatod előre.
2/8 anonim válasza:
Szerintem egy idő múlva 500 is lesz egy Euró, ha itt minden így megy tovább ebben az országban.
3/8 anonim válasza:
Ha tudnám előre az árfolyamot akkor nem kellene dolgoznom.
Én most várok egy kisebb forint erősödést. Nagyot nem, de azt 382-385ös szintet. Azon én már vennék.
Hosszú távon pedig szerintem úgyis gyengülni fog a forint. Ilyen a gazdaságpolitikánk.
4/8 anonim válasza:
Csak tippelni lehet. Én számítok a forint erősödésére, mert ha megnézed az elmúlt 20 év eur árfolyamát, soha nem volt olyan hogy a (történelmi) csúcs elérése után stabilan ott maradt volna az árfolyam. Mindig volt utána visszaerősödés a forint részéről, legalábbis rövidtávon.
5/8 anonim válasza:
Javulni nem valószínű, hogy sokat fog (390 körül tippelnek az elemzők, szóval 2-3% ingadozást mondanak maximum), és talán a dollárt lenne most ésszerűbb venni. De tarts több mindent inkább.
6/8 anonim válasza:
És az Eurot hol tartod? Magyar bankban? Amúgy az Euro is gyengül.
7/8 anonim válasza:
Nagyon elhamarkodott lépések ezek, amit most Európa eszközöl, nincs ez átgondolva. Szerintem bomlani fog a nagy egység, de ne legyen igazam.
8/8 anonim válasza:
Kis ország vagyunk, nem túl erős pénzzel.
Nem volt szándék az erős forintra, most már lehetőség sem igen van rá, a mostanság zajló / alakuló külső tényezők pedig egy kevésbé stabil lábakon álló pénzügyi rendszert jobban érintenek.
Ezek tetejébe jön a választások előtti költekezés egy erős negatív lendületet hozva.
Ennek itt még jó eséllyel nincs vége sajnos, és hosszabb távon eddig is a Forint gyengült...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!