Hány bankkártyád van?
Figyelt kérdés
Ezek milyenek? Debit- vagy hitelkártyák? Magán vagy céges? Forint vagy deviza?2022. máj. 31. 22:51
A kérdező szavazást indított:
Nincs bankkártyám.
1
2
3
4
5 vagy ennél több.
26 szavazat
1/8 anonim válasza:
2 bankszámla (debit mindkettő), egy SZÉP kártya, egy üzemanyagkártya (ez számít?)
2/8 A kérdező kommentje:
Magam sem tudom még. :) Eredetileg a SZÉP kártyákra, üzemanyagkártyákra, EP kártyákra nem gondoltam, de így, hogy részletezted, tovább árnyalja a képet.
Köszönöm szépen a válaszod.
2022. máj. 31. 23:01
3/8 anonim válasza:
Raiffeisen, Wise, Revolut, Crypto.com es egy ceges AMEX.
4/8 anonim válasza:
2 kártya van. Egy a privát Gránit bankszámlámhoz megy egy Wise kártya. Illetve egy virtuális Wise kártya ha az is számít :) A céges bankszámlához és a megtakarítási számlához nincs bankkártya, felesleges lenne
5/8 anonim válasza:
Van egy debit meg egy credit a főszámlámhoz, egy debit a hitelszámlához, 2 másik a 2 céges számláhiz, egy revolut, meg egy egészségkártya. De általában nincsenek nálam, digitalizálva használom őket.
6/8 Hintalow válasza:
2 darab, van egy sima vèsett debitkártyám a bankszámlámhoz, ès egy revolut debit.
7/8 anonim válasza:
K&H, Gránit, Revolut, Wise, Curve.
8/8 anonim válasza:
Van 4, de egyiket sem használom. Ebből 3 vállalkozói számlákhoz van, egy meg a lakosságihoz, de azt meg hozzáadtam az apple walletemhez és mindig mobillal fizetek mindenhol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!