Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Nettó 250 ezer Ft-os fizetésem...

Nettó 250 ezer Ft-os fizetésemmel szeretnék 16 m Ft hitelt felvenni, de nem szeretnék sokat vissza fizetni.20 éves vagyok a munkahelyem biztos, nem volt még semmi féle hitelem. Van valami ötletetek?

Figyelt kérdés
Válaszokat előre is köszönöm.
2010. szept. 17. 21:49
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
még annyi, hogy gyorsan számoltam Neked a leírt paramétereid alapján és 20évre 101.796 ft-os törlesztőd lehetne, kezdeti díjakból nem kellene megfizetned az 1,5% folyósítási díjat, a becslés és a közjegyző árát visszafizetnék Neked. Az össz.banki költséged 12600 ft jelzálogbejegyzés lenne és a tulajdoni lap lekérésének a díja.
2010. szept. 19. 15:02
 22/24 anonim ***** válasza:

Te tennél be a bankba 16M-t úgy, hogy a bank csak 18 M-t ad vissza?

Ez kb. 2 év, 7%-os kamatra.

A bank miért adjon neked több futamidőre?

2010. szept. 19. 18:28
 23/24 anonim ***** válasza:

Előző vagyok, bocsi, de túl hamar nyomtam meg az elküldést.

Hol élsz te, a holdon??

Még annyit, hogy te tényleg el vagy szállva, meg matekból sem voltál túl jó,apukád inkább ebben segíthetne.....

2010. szept. 19. 18:35
 24/24 anonim ***** válasza:
Ha nekem 700 ezer Ft-os fizum lenne összehúznám egy kicsit a nadrágszíjat és félreraknék havonta egy nagyobb összeget. Igaz nekem csak 5 millió kellene házra. Te nagyobb lábon élsz mint én a szakmunkásminimálbéremből, de ha nekem megadatna ekkora fizetés biztos hogy 250 ezer fölött nem költenék havonta, pedig családom van.
2010. okt. 5. 13:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!