Kinek mi a véleménye a Budapest bankról?
Azon gondolkodom, hogy ott kéne számlát nyitnom, mert jelenleg az OTP-nél van számlám, és az nagyon drága (1% minden alkalommal, ha ATM-nél veszek le pénzt, brutál sok). Nem nagyon olvastam róla semmit. Akinek ott van számlája, annak mi a véleménye róla?
Ha az nem, akkor melyik bankot ajánlanàtok?
Most felújításban vagyok, és minden vállakozó készpénzt kér, utalva nem tudok fizetni, szóval elég húzós több százezreket levenni ennél a banknál. Érdekelne van-e kedvezőbb.
Devizaszámlàt is nyitnék, és ha megoldható én kártyát nem is kérnék, csak a számla lenne kártya nélkül.
20.17-es, én is csatlakozom :).
Kérdező, úgy látom, nem tűnt fel, hogy a BB és az MKB összeolvadt és a BB ezzel megszűnt...
A Budapest Bankkal még csak nem is lett volna gond. Nem volt a legjobb bank, de voltak jó ajánlataik. A gond azzal van, hogy a BB beolvadt az MKB-ba.
Nekem az MKB-val csak negatív tapasztalatom van, örülök, hogy már nem vagyok ügyfelük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!