Mi a véleményük a Budapest Bankról, OTP, Unicreditbankról?
Lakossági számlacsomag: melyik? Mindegyik banknak több van.
Számladíj: detto. Ahány számlacsomag, annyi díj.
Megbízhatóság: ezek nagy bankok, megbízhatók. De amúgy is van OBA garancia, ami a megbízhatatlan bankok számláira is érvényes.
Rövid véleményem róluk:
Budapest Bank: róluk sokat nem tudok, neten néztem korábban a kondíciókat és szerintem közepesen jók
OTP: Nem a legolcsóbb, viszont mindenhol van fiókjuk és ATM, így pl. kisvárosban élőknek a legkényelmesebb. A Smart számlacsomagjuk nem rossz, a többi viszont szerintem elég drága
UniCredit: drágának találom. szerintem semmi extrát nem nyújtanak
Nekem eddig OTP-nél volt számlám, de átmentem a Sberbankhoz, mert azt találom legkedvezőbbnek
Egy bank többféle számlát is kínál. Azokat lehet összehasonlítani, nem a bankokat.
Azért választottad ezeket, mert a lakóhelyeden ezek vannak jelen?
Bár a BB a "8 nagyból" a legkisebb, az OTP meg a legnagyobb, ezért nem hiszem. Ahol BB jelen van ott valószínűleg sok másik is.
A legjobb lenne kiterjeszteni a keresést.
www.bankmonitor.hu vagy www.bankracio.hu segít elindulni. Itt meg tudod nézni a számodra legjobb számlacsomagot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!