3 milliós fizetéssel milyen finanszírozási formát érdemes választani autóvásárláshoz?
20-30 milliós autóban gondolkodom. Jelenleg 20m a félretett kp erre, de nem tudom, hogy érdemes lenne-e ezt egyben ráfordítani, vagy jobban megérné 3 év futamidővel és 40% önrésszel hitelben? Esetleg lízing?
Valamint azt sem tudom, hogy új autót érné meg jobban, vagy 1-2 éveset?
3-4 év után mindenképp lecserélném, mielőtt lejárna a garancia.
Szerintem a lízing a legjobb.
Ha lízingelhető az a kocsi,amit szeretnél.
Most attól függetlenül, hogy kamu-e a kérdés vagy nem, meg tényleg tehetős-e a tulaj vagy nem... Mindig jókat derülök az ilyen hozzászólásokon, amikor olvasom hogy egy szegény ember hogyan képzeli el látatlanban a "gazdag" ember életét.
- Tehetős emberek nem járnak a Gyakori kérdésekre. Az nem gazdagos. Az majd megkérdezi a golf meg jacht klubban az ismerősöktől
- Vagy ugye mint egyikőtök itt írta, megkérdezi a pénzügyi tanácsadóját. Mert az is olyan gazdagos. Akinek 25 milliója van kocsira, annak muszáj lennie pénzügyi tanácsadónak.
- Tehetős ember boltba se jár. Egy 60 milliós kocsi egy Tesco parkolóba elképzelhetetlen. Saját bejáró nőd van, aki vásárol neked, te meg csinálod nap közben a gazdagos dolgokat.
- Tehetős ember nem eszik olcsó kaját. Pizza? Meki? Ugyan már. Aki gazdag, az minden nap étteremben eszik háromszor. Mennyire ciki ha a felső 10.000 hamburgert eszik és nem kaviárba mártogatja a homárt.
Szánalmasak vagytok, esküszöm :D
Fogalmatok sincs, milyen egy tehetős ember élete, csak elképzelitek, hogy biztos ilyen, meg olyan. És az alapján ítéltek meg másokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!