Van jelenleg olyan hitelkártya a piacon, amely megéri a kedvezmények, visszatérítések miatt?
Hitelkeretre nincs szükségem, de a kedvezmények, visszatérítések miatt érdekelne, hogy van-e olyan kártya, amely kihasználható annyira, hogy ne csak az éves költségeket hozza vissza.
Az Unicredit Platinum hitelkártyája a Mastercard kedvezmények miatt például ilyen lehet annak, aki sokat utazik, és ki tudja használni vagy a Cetelem Emag kedvezménye.
Egyéb tippekért, tapasztalatokért hálás lennék.
Én az OTP-nél ismerem a Bonus hitelkártyát, de nem sok értelmét láttam, amikor megpróbáltak rábeszélni: [link] Havonta legjobb esetben 2500 Ft-ot visszakaphatok. Húúúú...
#1: én havonta kb 40 ezerért szoktam tankolni, nem hetente, de ha azon múlik, hogy megéri, akkor ezen ne múljon :D
Nem nagyon már.
Pár éve még sokkal jobb volt előtte meg főleg.
Ma már én sem igényelnék de így hogy megvan használom.
Erste Max van amivel nagyon maximum havi 8000 Ft visszatérítés van ebből jönnek le a díjak.
Nem tudom melyik a legjobb, de sokkal jobb nem hiszem hogy lenne.
Ha érdekel a dolog menj bele mélyebben a témába!
Köszönöm a hozzászólásokat.
Nekem is erősen úgy tűnik, hogy nem érdemes ezzel bajlódnom a jelenlegi kínálat mellett, főleg, ha amúgy a hitelkeretre nincsen szükségem.
A Mastercard Platinum kedvezmények miatt az Unicredit Platinum kártyája tűnik számomra a legvonzóbbnak, ott maximum 96 000 forint az éves visszatérítés, de az egyéb díjak miatt ez még ha kimaxolnám is, a gyakorlatban inkább maximum 50 000, de akkor már figyelnem kell, hogy mindig, mindent ezzel a kártyával stb. Ugyanezeket a kedvezményeket pedig a Gránit bank betéti kártyájával is megkapom, évi kb. 16 000 forintért.
A Cetelem lehet még hasznosa kedvezmények miatt, ha éppen teljesen fel akar valaki éppen építeni egy új háztartást, de itt is kulcsfontosságú lenne, hogy lényegében mindent az Emagtól szerezzek be hozzá, ráadásul az alacsony hitelkeret miatt folyamatosan újra kellene tölteni, nem csak a hónapfordulók alkalmával.
Az Erste Max az, amit közelebbről ismerek, de aki havi 10K-t hoz ki belőle, az hogy csinálja vagy mit számol ebbe bele és mit nem? Én az utolsó válaszolóval egyetértésben a havi 8K visszatérítést véltem reálisnak a díjak nélkül, de esetleg csatlakozási bónusszal és ajándékokkal?
Köszönöm szépen a válaszokat, mindet hasznosnak találtam.
A költéseimre vonatkozó kérdésre pedig: általában havi félmillió körül fizetek kártyával, viszont a tankolást céges kártyával fizetem.
A Spar-os akciók és kedvezmények részben olyan "kamuk", hogy ha mindent igénybe veszel, akkor jössz ki annyira, mint ha bárhol máshol vásároltál volna :D (leszámítva coop, cba, alfi, reál és társai)
Én nem járok Spar-ba, csak hallani szoktam a rokonoktól, meg láttam Facebookon egy friss képet arról, hogy mennyibe kerül ott most pl. az étolaj. Gyakorlatilag 50%-kal drágább, mint mondjuk a Tescoban teljes áron.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!