Melyik banknál van számlátok?
Az ersténél van a főszámlám. Unicreditnél van a hitelszámlám. Raiffeisennél van az egyéni vállalkozásom és kft-m pénzforgalmi számlája. E mellett külföldön revolutot használok, netes vásárlásokhoz általában paypal.
Korábban voltam BB-nél, azt a legrosszabb ellenségemnek sem kívánom. Az egyik legkörülményesebb bank, ráadásul szar szolgáltatásokkal. Most, hogy egyesültek, nem tudom mi lett velük, de régen hulladék volt, az biztos.
AXA régesrég eladta a teljes ügyfélállományt az OTP-nek és már nem működik Magyarországon.
Budapest Bank nemrég beolvadt az MKB-be, amelyik viszont hiányzik a listáról.
Merkantil tudtommal nem nyújt bankszámla, pénzforgalmi, betétgyűjtési szolgáltatásokat, csak hitellel és lízinggel foglalkozik.
A népszerű CIB hiányzik a listáról.
Nem akarok belekötni a kérdésedbe, de nem biztos, hogy így sikerül megtudnod amit szeretnél.
Egyébként az Erstenél vagyok, szavaztam is arra.
A számlacsomagom már nem nyitható újonnan, így nem biztos, hogy jószívvel ajánlhatom. Nem ismerem a mostani kínálatát amikből választani lehet.
Ersteből mentem át OTP-be
Soha többet Erste
Van egy OTP-s számlánk, egy ERSTE-s, egy unicredites, két revolut-os, két ING-s és egy wise.
Az OTP-s az enyém, az ERSTE-s a férjemé, a többinek nincs számlavezetési díja.
Raiffeisen. Soha többet!
Amit személyesen intéztük, azt sem voltak képesek teljesíteni, csak mondták, hogy rendben, beállították a rendszerben.
A kecsegtető befektetésekből éppen hogy nem jöttünk ki rosszul. Legalább a befektetett tőke visszajött, ha más nem is.
Lejáratkor a folyószámlánkat is azonnal megszüntettük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!