Raiffesen bankszámla 20000ft?
Figyelt kérdés
Ha nyitok bankszámlát kb mikor érkezik meg a 20000ft a számlámra (akik részt vettek a promócióban, azok írjanak lécci)2022. máj. 3. 16:14
1/7 Fsms válasza:
Semmi sincs ingyen. Oda rakják szinte rögtön , de ami költséget fizetsz utána, az sokkal több lesz.
2/7 anonim válasza:
Ennyire kell szaros 20000ft? Pont az ilyen balekoknak csinaltak, aztan az emelt koltsegek miatt egy ev alatt visszafizeted nekik.
3/7 anonim válasza:
Nem értem hogy ezt mire alapozzák a kedves válaszolok valami 2 vagy 3 havi jövedelem ha érkezik a számlára akkor utalják már nem emlékszem pontosan de nekem is jová írták és még havi díjam sincs szóval hónap záráskor le vont 300 Ft-ot azt is csak amiatt mert a másik állásomba hetente kapok fizetést és erről jön az SMS. Szóval csak azt fizetem. És 2 éve vagyok a Raiffeisen banknál.
4/7 anonim válasza:
Akkor mondjuk az eves kartyadijad nagyobby drágább az utalas vagy a penzkivetel 150k felett. Ingyenpenz nincs. Igy vagy ugy de visszaveszik.
5/7 anonim válasza:
Akkor irigykedj nyugodtan attól még ez így van. Maximálisan elégedett vagyok a bankkal előtte OTP-s voltam na
6/7 anonim válasza:
Szóval hamarabb elküldtem bocsánat na ott aztán volt havidíj nem is kevés. Csak azt nem értem hogy nem is vagy ott vagy nincs is tapasztalatod még is hülyeséget írtok.
7/7 anonim válasza:
a 90. napon írják jóvá pont azért, hogy ne SOS ingyenpénznek vedd fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!