Hova érdemes (kamatozás szempontjából) betenni havi 70 ezer ft-ot?
Figyelt kérdés
Bank/takarékszövetkezet....ilyesmi érdekelne.
Írj privátot....jellegű emberkék kíméljenek!
Részvény/értékpapír nem érdekel!
2010. szept. 13. 21:41
1/5 anonim válasza:
Ezt berakod kamatozni 5%-ra, akkor kapsz rá 3500Ft-ot egy évben. Havonta 300Ft ot kb.. Gondold meg, hogy megéri-e..
2/5 anonim válasza:
nekem a takarekban van kincstari takarekjegy. 150k van bent es 3 havonta 10k termelodik.
3/5 anonim válasza:
26%-os éves kamat.. Ezt te sem gondoltad komolyan..
4/5 anonim válasza:
Sehová. Otthon a bútorszéfbe, vagy a párna alá. Jelen körülmények között nincs az a bank, ahová betenném a pénzem, ilyen kamat mellett.
5/5 anonim válasza:
Én biztosításba fektettem, havi rendszeres összeget rakok be. Egész pontosan egy befektetési alapban van, nincs garantált hozama, de várhatóan évi 10-15%-ot azért kapok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!