MAP+ - bol PMAP-ba! Szerintetek most jobban jarnek vele?
Sziasztok! Eddig ketszer is vettem MAP+-bol mindkettot 5 eves futamidore, ezzel kapcsolatban erdeklodnek, szerintetek is megerne-e visszavaltani es a jelenlegi jobb kamatozas miatt attenni PMAP-ba?
1. eloszor 2019-ben vettem MAP+t. Mivel mar csak 2 ev van ebbol hatra, igy szerintetek ezt mar akkor hagyjam ugy ahogy van vagy vegyek PMAP-ot helyette?
2. tavaly vettem szinten magasabb osszegert MAP+-t. Tehat eddig csak 4 %-ot kamatozott. Viszont a mostani 6.60% kamat mellett szerinetek is bontsam inkabb fel es vegyek 5 evre PMAP-ot?
Mindkettot Kincstarbol vettem kozvetlenul, igy ha jol tudom 99.75% visszavaltasi arfolyamon valtanak vissza.
Tudom, senki nem idojos, de azt hallottam, meg a legovatosabb elorejelzesek szerint is 6% koruli lesz az inflacio az elokvetkezo 1-2 evben legalabb.
Szerintetek mit tegyek?
Igen jól látod.
1. Talán kicsit jobb lenne átrakni, de én is inkább megtartanám mostmár, olyan sokat nem nyernél rajta.
2. Igen az újakat megéri átcserélni szerintem.
Meglepődnék, ha 4% alá beesne az infláció.
Csak az 5évest venném. Magasabb kamat, és visszaváltani ugyanannyiba kerül mindig a 3 és 5 évest.
koszi!
Viszont van egy kis valtozas - mar nem lehet 5 eves PMAP-ot venni, most csekkoltam a Kincstarral, 6 eves van mar!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!